Investeste in identitatea vizuala a brandului tau

March 2, 2021 0 Comments

Fie ca esti un brand nou pe piata, ori simti nevoia de a aduce un plus la imaginea pe care o prezinti in fata clientilor actuali si potentiali, poti face asta prin implementarea unor tehnici de imbunatatire a identitatii vizuale, precum imprimarea logo-ului, sloganului sau a unor simboluri reprezentative pentru brand pe toate articolele verstimentare, ori accesoriile pe care le poarta angajatii, sau pe cele cu care iau contact cei pentru care doriti sa va imbunatatiti zilnic.

E important sa-i amintesti mereu consumatorului cu cine interactioneaza

Nu ezita sa pozitionezi la vedere orice element semnificativ care sa provoace asocieri cu brandul. Fie ca este vorba de culorile specifice, ori cuvinte, fraze, simboluri pe care brandul le-a abordat frecvent de-a lungul timpului, asigura-te ca actualul sau potentialul client le vede cat mai des. Prin contact constat iti asiguri prezenta in memoria acestuia, iar sansele ca el sa se gandeasca la tine, in momentul in care doreste sa faca o achizitie, creste considerabil, avand deja conturata o imagine familiara a brandului.

Cum poti pune in practica aceasta strategie?

Ei bine, cum am spus deja, asalteaza-i privirea si implicit memoria cu multe elemente de identitate vizuala. Mai exact, pozititioneza-le la vedere, pe tricourile angajatilor, pe accesoriile lor, pe anumite cadouri/mostre pe care le oferi gratuit, sau chiar pe produsul comercializat, daca natura acestuia permite. Totusi, inca nu ti-am spus in mod practic cum sa faci asta. Un singur cuvant va fi suficient pentru a putea sa intelegi – broderie. Da, brodeaza-ti identitatea. Orinde si ori de cate ori poti si simti ca e necesar.

De ce sa alegi broderia?

In primul rand, pentru ca e o investitie pe termen lung. Majoritatea variantelor de printare au o medie de viata destul de limitata si incep sa dispara usor, usor odata cu trecerea timpului. In schimb, odata brodat un element, ai certitudinea ca va ramane acolo indiferent de circumstante. Nu te vei regasi in situatia in care clientul nu-ti poate citi numele brandului, din cauza ca s-au sters doua, trei litere. Si asa ma indrept catre un alt avantaj la fel de puternic, zic eu, si anume factorul estetic. Broderiile au ceva aparte, ceva ce denota eleganta, rafinament, bun gust si personalitate. Valori cu care, tu ca brand care se respecta, vrei sa te asociezi, nu? Este o tehnica in care se vede ca a fost investit timp, efort si, in ultima instanta, bani. Crede-ma, atentia la detalii, va face diferenta intre tine si concurenta.

Cand pe piata sunt foarte multe variante asemanatoare, criteriul care va inclina balanta in favoarea ta este felul in care i-ai facut sa se simta. Asa ca fa-i sa se simta importanti, investind in experienta lor cu brandul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *