Un hotel potrivit pentru vacantele petrecute in Predeal

March 19, 2021 0 Comments

Daca te gandesti sa faci o vizita la Predeal in perioada urmatoare si nu stii inca unde ar trebui sa te cazezi, este bine sa afli ca fostul Hotel Predeal s-a transformat recent in Hotelul Elexus. Cu un aspect modern, insa cu aceeasi grija pentru clienti, hotelul te asteapta sa ii faci o vizita cat mai repede posibil. Personalul este pregatit sa te primeasca, iar o vizita aici, cu siguranta te va convinge sa te reintorci.

Experienta vasta de-a lungul anilor

Timp de 50 de ani Hotelul Predeal a oferit turistilor experiente de neuitat si momente de relaxare extraodinara. In anul 2020 hotelul si-a schimbat numele in Hotel Elexus, insa principiile acestora au ramas neschimbate. Astfel, clientul este pus pe primul loc, iar cei care trec pragul hotelului cu siguranta sunt mai mult de incantati de serviciile oferite de acesta.

Preturi si calitate superioara

Pentru foarte multi, alegerea unui hotel este un proces extrem de important. Fie ca ai in vedere pretul, fie ca te gandesti la localizare, un loc de cazare trebuie sa indeplineasca mai multe criterii pentru a te face sa-l alegi. Hotelul Elexus este cea mai buna alegere din punct de vedere al raportului calitate-pret. Serviciile de aici sunt impecabile: de la curatenia in camera si pana la comportamentul staff-ului, vei fi pe deplin multumit cu alegerea facuta. Mai important decat atat este si faptul ca nu va trebui sa platesti o avere pentru a te bucura de o vacanta minunata.

Personal profesionsit

De foarte multe ori, oricat de bine ar arata un hotel, comportamentul personalului este cel care determina daca te-ai mai intorce sau nu acolo. La Elexus, personalul este calificat, extrem de profesionist si pune accent mereu pe nevoile oaspetilor. Totodata acestia vor raspunde mereu nevoilor tale cu bucurie si se vor asigura ca vacanta ta este la nivelul asteptarilor tale.

SPA

Nimic nu se compara cu o baie fierbinte in piscina dupa o zi in care ai cutreierat potecile muntilor si ai vizita monumentele din Valea Prahovei. Hotelul Elexus dispune de o piscina exterioara la care toti clientii au acces gratuit. Totodata atmosfera este una relaxanta, iar peisajul te va lasa fara cuvinte. Te poti bucura de o bautura, in timp ce admiri imprejurimile si iti reincarci bateriile pentru urmatoarea zi.

Perfect pentru vacantele in care mergi singur sau cu cei dragi

Hotelul Elexus este locul perfect in care te poti retrage atunci cand vrei sa iei o paza de la rutina zilnica. Astfel, fie ca vii insotit, fie ca decizi sa iti petreci cateva zile de unul singur, hotelul este iti pune la dispozitie camere de diferite marimi. Nu mai sta pe ganduri, verifica-ti agenda si fa o rezervare la cel mai bun hotel in Predeal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *