Aici se poate obtine un credit in conditii avantajoase

September 10, 2019 0 Comments

Tendintele se schimba de la un an la altul, chiar si in domeniul financiar, ceea ce presupune ca in prezent antreprenorii sunt in cautarea unor solutii de finantare care pot fi obtinute in conditii mai simple. Prin intermediul acestora se poate da nastere unor afaceri inedite, iar Omnicredit se ocupa de imprumuturi pentru persoane juridice. Aceasta se diferentiaza de institutiile financiare clasice pentru ca s-a adaptat nevoilor consumatorilor din ziua de azi, iar avantajele sunt multiple. Cu alte cuvinte, cu ajutorul oferit de Omnicredit poate lua nastere sau se poate dezvolta orice afacere.

Descopera Omnicredit

Omnicredit reprezinta prima platforma fintech de finantare online in timp real din Romania care isi dedica produsele si serviciile persoanelor juridice. Omnicredit este o institutie financiara nebancara (IFN), astfel ca se deosebeste de cele clasice prin conditiile mai putin stricte propuse, dar si prin serviciile sale care au fost special concepute pentru antreprenorii moderni. Cine este in cautarea unor imprumuturi persoane juridice nu mai trebuie sa se complice cu banci unde conditiile sunt riguroase si e nevoie alocarea a mult timp pentru a rezolva orice situatie.

Conditii mai putin stricte

Poate ca principalul avantaj e reprezentat de faptul ca la Omnicredit conditiile nu sunt foarte stricte, iar poate ca unul dintre detaliile esentiale este acela ca firma sa isi fi desfasurat activitatea economica in ultimele trei luni. Bineinteles, cu cat ideile sunt mai inedite, cu atat cresc considerabil sansele de obtinere a imprumutului necesar. Multe afaceri de tip start-up au luat viata cu ajutorul Omnicredit, aceasta fiind o platforma foarte populara in special in randul tinerilor antreprenori care intotdeauna se afla in cautarea unor soltuii moderne de finantare.

Pentru orice afacere

Poti veni cu fel si fel de idei pe care sa le pui in practica cu ajutorul financiar obtinut aici. Fie ca vorbim de un butic cu articole vestimentare pentru femei, fie de o florarie, o spalatorie auto, un cabinet stomatologic si nu numai. Sumele obtinute pot fi folosite in diferite scopuri, printre care si pentru diverse plati si cheltuieli, precum cele pentru furnizori, pentru chirie, pentru achizitii de echipamente sau terenuri si multe altele pentru ca nu sunt impuse limite.

Totul online

Faptul ca totul se poate rezolva direct online reprezinta un mare avantaj intrucat pe aceasta cale oricine poate ajunge sa faca importante economii de timp. E simplu pentru ca nu dureaza mai mult de 30 de secunde pentru a-ti face cont si mai departe dupa ce efectuezi solicitarea, aceasta va fi analizata in maxim o ora. Dupa aprobare, poti primi suma solicitata direct in cont in cel mult 8 ore.

Te poti folosi de calculatorul disponibil

La Omnicredit este disponibil pe site si un calculator pe care il pot folosi cei interesati de imprumuturi persoane juridice care e foarte simplu. Alegi direct suma de care esti interesat si perioada necesara pentru rambursare si pe aceasta cale afli de la bun inceput care este rata lunara si suma totala pe care o vei plati.

Evita birocratia

Fiecare antreprenor stie cate batai de cap sunt atrase de birocratie, motiv pentru care la Omnicredit aceasta este evitata din start in conditiile in care activitatea se desfasoara online. Mai putine griji si mult mai simplu, oricine poate apela aici pentru a obtine finantarea de care are nevoie pentru dezvoltarea afacerii sale.

Ai parte de consiliere de specialitate

Nu in ultimul rand, aici exista acces la specialisti bine pregatiti, cu o experienta de peste 15 ani, care pot oferi consilierea de care are nevoie orice antreprenor astfel incat acestia sa isi poata dezvolta cunostintele si pentru a invata mai multe despre notiunile de baza ale economiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *