Aici gasesti cele mai bune tarife la produsele medicale

September 2, 2019 0 Comments

In cazul in care esti una dintre persoanele care detine un cabinet medical sau un salon de infrumusetare cunosti foarte bine ca una dintre prioritatile tale este sa le oferi clientilor sau pacientilor, un mediu curat, steril si cele mai bune servicii. Sanatatea este foarte importanta, iar oferirea unor conditii foarte bune va creste prestigiul cabinetului sau al salonului de infrumusetare si va castiga increderea clientilor sau a pacientilor. In momentul in care iti desfasori activitatea intr-un salon sau intr-un cabinet este foarte important sa iti primesti clientii sau pacientii intr-un mediu curat, si nu intr-un focar de infectie. Din acest motiv trebuie sa utilizezi dezinfectanti, instrumentar sterilizat, si in functie de caz, articole de unica folosinta.

In cazul in care detii un cabinet medical stii foarte bine ca activitatea nu poate fi realizata fara utilizarea diverselor consumabile medicale de unica folosinta, acestea utilizandu-se atat la spital, policlinica, cat si sala de tratament sau in cazul ingrijirilor la domiciliu.

Orice manevra medicala presupune utilizarea a cel putin un produs de unica folosinta, indiferent ca este vorba despre manusile utilizate de medic sau cearceaful pe care va sta pacientul in timpul consultatiei.

Nu doar cabinetele medicale presupun utilizarea consumabilelor, ci si saloanele de infrumusetare, astfel ca personalul are obligatia de a nu reutiliza la o alta persoana obiectele de unica folosinta. Dupa ce au fost utilizate acestea vor fi depozitate in locurile corespunzatoare si dupa caz, distruse sau aruncate la gunoi.

Pentru o buna desfasurare a activitatii in timp ar fi nevoie sa avem o lista cu consumabile de unica folosinta pregatita. Printre acestea se numara cearceaf unica folosinta, seringi, ace, pansamente si comprese, perfuzoare, eprubete pentru recoltarea probelor de sange, urocultoare si coprocultoare, cutii pentru deseuri, plasturi, branule, apasatoare de limba, kituri pentru testare rapida.

Un alt aspect important trebuie sa-l acordam si protectiei personale, atat pentru medici, asistente, cat si pacienti. In ceea ce priveste acest segment de ingrijire vom avea nevoie de urmatoarele: manusi de unica folosinta, halate de protectie, masti de unica folosinta, saboti, scutece de unica folosinta, botosi de unica folosinta, bonete, huse de pat, aleze absorbante.

Consumabilele de unica folosinta nu sunt destinate doar folosirii in scop medical. Ele sunt folosite si in domenii precum unitati de invatamant, centre de infrumusetare, saloane SPA, saloane de masaj, sali de gimnastica, centre sportive, clinici medicale, centre medicale veterinare, spitale, cabinet medicale privat, industria alimentara.

Microorganismele patogene se raspandesc rapid atunci cand gasesc un mediu propice inmultirii, motiv pentru care respectarea normelor de igiena este foarte importanta in absolut orice sector.

Daca iti desfasori activitatea in domeniul medical sau in orice alt domeniu ce presupune un flux continuu de oameni, trebuie sa tratezi acest subiect cu mare seriozitate si sa asiguri consumabilele necesare pastrarii unui mediu igienic. Astfel, incepand de la dezinfectanti, consumabile de unica folosinta si pana la imbracamintea personalului implicat in activitate, normele de igiena trebuie sa fi respectate si pentru ca pe piata exista o paleta mare cu firme care asigura toate acestea, vezi pretul la consumabile medicale din magazinul online medaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *