Pentru organizarea unei inmormantari mai bine apelezi la cine trebuie

Pentru ca moartea este imprevizibila, acest lucru face ca toti cei care se confrunta cu decesul unei persoane apropiate sa treaca prin niste momente foarte dificile. De asemenea, si mai dificil este sa ne ocupam de inmormantare pentru ca o asemenea ceremonie este mai stricta. In schimb, si in acest caz exista solutii, iar servicii funerare se gasesc in orice zona din capitala. Asadar, mai bine te lasi direct pe mana specialistilor cand ai nevoie de servicii funerare Ion Mihalache si te vei bucura de toate avantajele aduse.

Apeleaza la Casa Funerara Luca intrucat aici te asteapta mai multe pachete din care sa alegi, iar acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele. Sunt disponibile atat unele mai ieftine, cat si altele pentru care vei plati ceva mai mult, astfel ca iti va fi foarte simplu sa alegi ceva care sa se potriveasca cel mai bine nevoilor tale. De exemplu, pentru cel mai ieftin vei plati doar 1000 de lei si, in plus, aceasta suma va fi restituita in totalitate din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca in cele din urma nu vei plati nimic.

In plus, chiar daca acesta este cel mai accesibil pachet din punct de vedere financiar care e disponibil la Casa Funerara Luca, nu lipseste nimic. Astfel, vei avea acces la un medic care sa constate decesul si care sa se ocupe de imbalsamare si va elibera certificatele necesare in acest sens. Mai mult, pachetul cuprinde sicriul complet echipat cu tot cu lenjerie, cele doua orare, mic si mare, crucea din lemn inscriptionata, iar printre servicii se numara si toaletarea decedatului, care cuprinde spalat si imbracat, preluarea decedatului de la domiciliu, asezarea in sicriu, dar si transportul funerar pana la biserica sau cimitir. Nu trebuie omise nici platourile cu coliva, sticla de vin si de ulei, pachetele cu farfurii si alimente si nu numai.

Totusi, sunt propuse si optiuni ceva mai costisitoare, pentru care vei fi nevoit sa platesti ceva mai mult, insa acestea sunt potrivite pentru toate nevoile. De exemplu, sunt propuse unele optiuni un pic mai costisitoare, cu preturi cuprinde intre 1350 si 2200 de lei, insa trebuie avut in vedere si cel la aproape 4000 de lei. In schimb, cine isi doreste, se va putea orienta catre cel mai de top pachet posibil, cel la aproape 8000 de lei.

Asadar, Casa Funerara Luca iti aduce tot ce ai nevoie pentru a-ti fi cat mai simplu sa treci prin asemenea momente si vine cu propuneri ideale pentru toate nevoile. Aici ai parte de mult profesionalism, ceea ce este esential in orice context si pe aceasta cale va fi mult mai simplu sa se aleaga pachetul potrivit pentru oricine.

Leave a Comment