Am gasit aici finantarea pentru afacerea mea

August 5, 2019 0 Comments

Cei interesati de dezvoltarea unei afaceri stiu cat de dificila este obtinerea finantarii necesare, motiv pentru care se afla intotdeauna intr-o continua cautare pentru gasirea celei mai bune solutii. Totusi, cine descopera serviciul de factoring propus de Omnicredit, cu siguranta, este multumit pe deplin pentru ca aici conditiile se dovedesc a fi chiar foarte avantajoase. Aici poate fi obtinuta finantarea care sta la bazele dezvoltarii a nenumarate afaceri din toate domeniile, motiv pentru care merita sa descoperi detaliile.

Ce este Omnicredit

In primul rand ar trebui sa stii ce este omnicredit, adica prima platforma fintech din Romania care isi desfasoara activitatea exclusiv online si se adreseaza persoanelor juridice, urmand ca in viitorul apropiat serviciile si produsele sa fie destinate si persoanelor fizice. Cu alte cuvinte, acesta este locul potrivit catre care se pot orienta toti cei care isi doresc sa inceapa propria afacere si care au nevoie de finantare. Cu siguranta, exista mai multe surse catre care se pot orienta cei in nevoie de finantare, insa adesea la institutiile bancare obisnuite sunt impuse criterii foarte stricte, fiind dificil sa se obtina sumele de bani necesare.

Pentru orice domeniu

In al doilea rand, nu conteaza care este domeniul in care iti doresti sa iti desfasori activitatea, astfel ca aici putem aminti, printre altele, de florarii, cabinete stomatologice, magazine fizice sau online care comercializeaza articole vestimentare pentru femei si barbati, un butic cu parfumuri si produse de ingrijire, optiunile sunt nenumarate. Asadar, alege calea care crezi ca ti se potriveste si descopera serviciul de factoring propus de Omnicredit, aceasta fiind una dintre cele mai bune modalitati prin care poti obtine veniturile de care ai nevoie.

Ce inseamna factoring

Inainte de toate ar trebui sa stii ce inseamna factoring-ul: aceasta e o solutie de finantare rapida, prin care poti incasa mai repede de pe facturile cuvenite. Cu alte cuvine, iti cesionezi creantele, astfel ca vei incasa instant banii de pe facturi, iar in acest sens sunt de ajuns numai cateva click-uri la Omnicredit. Solutia se dovedeste a fi avantajoasa din mai multe puncte de vedere, printre care si pentru faptul ca e flexibila, rapida si fata de alte optiuni de finantare, aceasta nu e un credit.

Doar patru pasi simpli

Asadar, exista doar patru pasi simpli pe care ii ai de urmat, iar totul incepe prin crearea unui cont pe platforma in numai 30 de secunde. Mai departe plasezi cererea de finantare, iar aceasta e analizata in decurs de maxim o ora, iar dupa aprobare nu e nevoie de mai mult de 8 ore pana cand sa primesti suma solicitata direct in contul tau.

Foloseste calculatorul disponibil online

Pe site te asteapta un calculator pentru factoring pe care iti va fi foarte usor sa il folosesti. E simplu, trebuie doar sa alegi valoarea facturii tale si data scadentei, urmand a afla instant care este suma pe care o vei primi imediat de la Omnicredit.

Evitarea birocratiei

Una dintre problemele cele mai comune cu care ne confruntam in cadrul institutiilor financiare obisnuite este birocratia intrucat e nevoie de o multime de acte si de dosare stufoase care sa fie alcatuite pentru obtinerea finantarii necesare. In schimb, la Omnicredit totul e mult mai simplu si mai comod din toate punctele de vedere, asa ca poti spune adio birocratiei.

Ai parte de consiliere

Nu in ultimul rand, orice antreprenor trebuie sa aiba notiunile de baza ale domeniului financiar – bancar, astfel ca la Omnicredit esti pe mainile consilierilor experimentati care pot oferi educatia financiara de calitate. Apeleaza chiar acum aici, descopera serviciul de factoring, alaturi de celelalte produse si servicii disponibile si bucura-te de toate avantajele promise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *