Unde poti merge in nordul Germaniei?

June 15, 2018 0 Comments

Ti-ar placea sa vizitezi Germania, insa parca vrei sa eviti aglomeratia specifica marilor orase? Ai la dispozitie nenumarate optiuni, asa ca descopera oferta Aerotravel pentru a vedea ce posibilitati ai. Te-ai gandit vreodata la Hamburg? Acesta este un oras din nordul tarii, cu o populatie de peste 1.8 milione de locuitori si care dispune cateva atractii pe care merita sa le descoperi.

Biserica Sf. Mihai

Hamburg dispune de o multime de biserici, insa parca niciuna nu se poate compara cu Sf. Mihai, care a fost ridicata in stil baroc in decurs de 12 ani, intre 1750 si 1762. Intre timp a devenit una dintre cele mai mari atractii ale orasului si se remarca prin turnul sau inalt, care se ridica 132 de metri in aer. De aici turistii pot admira imprejurimile, avand la dispozitie atat un lift, cat si scari pentru cei mai curajosi. Totodata, cei care viziteaza biserica pot vizita si cripta unde, de-a lungul timpului, au fost inmormantate peste 2.500 de persoane care au jucat un rol important in istoria orasului.

Muzeul de Etnologie

Acesta a fost infiintat la sfarsitul anilor 1800, iar in prezent este unul dintre cele mai mari astfel de muzee ele Europei, cu peste 700.000 de exponate. Printre atractiile principale se numara artefacte ce provin din toate colturile lumii, de la Africa si Asia, pana la America de Nord si cea de Sud, vizitarea muzeului fiind ca o scurta lectie de istorie despre intreaga lume.

Gradina zoologica

Gradina zoologica din Hamburg a fost infiintata la inceputul secolului trecut, iar de atunci gazduieste o colectie impresionanta de animale exotice, totul incepand de la un localnic, Carl Hagenbeck. In prezent, parcul este condus de urmasii acestuia, iar acesta a fost primul din lume care a renuntat la custi si a amenajat zone in care animalele sa poata locui. In acelasi timp, o alta premiera a fost reprezentata de faptul ca aici au fost grupate animalele pe specii, fiind mai usor pentru vizitatori sa le admire pe cele care le plac mai mult.

Cladirea Primariei

Descopera oferta Aerotravel si programeaza o excursie in Hamburg, unul dintre cele mai importante orase din nordul Germaniei. Daca ajungi aici aici nu ai cum sa ratezi Primaria, care este gazduita intr-o cladire in stil renascentist ridicata la sfarsitul anilor 1800 si care dispune de aproape 650 de incaperi, multe dintre acestea fiind deschise publicului, astfel ca cei mai curiosi au ocazia de a le vizita.

Biserica Sf. Petru

Nu uita nici de imprejurimi, pentru ca in apropiere se regaseste biserica Sf. Petru din secolul al XIV-lea, care reprezinta un bun exemplu al arhitecturii specifice cu caramida si care dispune de un turn inalt de 133 de metri de unde poate fi admirata zona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *