Iti trebuie un fotograf profesionist?

June 23, 2018 0 Comments

Esti in cautarea unui fotograf cu adevarat profesionist care sa aiba experienta necesara pentru a surprinde cele mai grozave momente din viata ta? Atunci ai nimerit in locul cel bun, intrucat Laurentiu Gales, cu sigurana, va reusi sa se adapteze la preferintele tale si vei fi pe deplin multumit de decizia luata. Cu totii am fost pusi in situatia de a avea de-a face cu fotografi mai putin experimentati care sa nu duca la obtinerea rezultatelor mult dorite, insa astfel de cazuri vor fi doar o amintire neplacuta de acum inainte.

Full time si nu hobby

In primul rand, un fotograf experimentat nu desfasoara aceasta activitate doar din pasiune, ci este si un mod de intretinere, un job full time propriu zis, care implica multa munca in spate. Astfel, de la bun inceput trebuie evitati fotografii care fac din asta doar un hobby intrucat acestia nu numai ca nu au experienta necesara si nu sunt la fel de bine pregatiti, insa intotdeauna vor fi cu gandul in alta parte si nu la proiectul pe care il pun in practica.

Aparatura profesionista

Totodata, un fotograf profesionist va investi mult in calitatea aparaturii pe care o foloseste intrucat este nevoit sa tina pasul cu trendurile. Numai un simplu obiectiv poate sa coste peste 10.000 de lei, suma pe care trebuie sa o investeasca din veniturile obtinute, pe cand cei mai putin pregatiti, bineinteles, nu au acces la astfel de apratura cu care sa poata captura cele mai grozave cadre.

Portofoliu bogat

Mai mult, portofoliul este cu adevarat esential, pentru ca acesta poate fi vazut ca o carte de vizita sau ca un CV in care fotografii isi explica munca desfasurata de-a lungul anilor. Cu cat mai bogat, cu atat mai bine si cu cat proiectele sunt mai complexe si mai bine, pentru ca acesta este un semn ca fotograful respectiv are experienta necesara pentru a se putea adapta la diferite tipuri de proiecte, si nu se limiteaza numai la nunti, botezuri, petreceri sau alte tipuri de evenimente clasice.

Intreaba-ti prietenii

Apeleaza la Laurentiu Gales si, cu siguranta, nu vei fi dezamagit intrucat acestea este bine cunoscut pentru profesionalismul tau. Intreaba-ti prietenii si cunostintele sau pe oricine a fost pus in situatia de a apela la un fotograf, iar in functie de experientele avute de acestia este mai usor sa se ajunga la cel mai bun. Un fotograf bun nu numai ca are viziunea sa, dar este deschis si catre orice idee si intotdeauna va reusi sa obtina cele mai grozave rezultate. Bineinteles, conteaza si preturile practicate, insa acestea nu sunt la fel de importante precum rezultatele, astfel incat oricine trebuie sa isi asigure un buget corect pentru proiectul sau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *