Trebuie sa ai in arsenal acest dispozitiv

Tehnologia are rolul de a ne face viata mult mai usoara din mai multe puncte de vedere, dar poate fi utila si la locul de munca, astfel ca un bun exemplu in acest sens este adus de camerele endoscop intrucat prin intermediul acestora pot fi obtinute imagini din cele mai greu accesibile locuri, de la canale, tevi, zone inguste, dar si in cazul autoturismelor. Aceste camere iUni ar trebui sa faca parte din arsenalul oricarui mecanic auto si nu numai, gadgeturile fiind ce cea mai buna calitate si sunt rezistente la apa si umezeala, dovada fiind certificarea IP67 adesea intalnita si in cazul telefoanelor mobile. Asadar, distanta focala este intre 3 si 8 cm, dispozitivul are un buton incorporat pentru on si off, insa si unul prin care se poate regla intensitatea luminii in functie de nevoi.

Usor de folosit

Pentru a folosi acest dispozitiv nu este nevoie de cerinte riguroase, iar prin downloadarea unei simple aplicatii, imaginile vizibile prin camera pot fi urmarite direct pe laptop sau telefon. Cu o rezolutie care poate varia, imaginile sunt intotdeauna de cea mai buna calitate si ideale intrucat pot fi obtinute din cele mei greu accesibile locuri. La fel de utile sunt si ledurile prin care zona inspectata sa fie iluminata.

Specificatii

Rezolutia poate fi reglata, de la HD de 1280 x 720, la 640 x 480 si pana la 320 x 240 pixeli, iar frecventa de operare este de 2.4 GHz. De asemenea, lungimea de lucru a camerei este de doi metri, formatul imaginilor capturate este JPEG, iar a videoclipurilor, AVI, ceea ce presupune ca acestea pot fi urmarite pe orice dispozitiv, atat telefon, laptop, cat si tableta. Temperatura de functionare este intre 0 si 50 de grade, insa este important ca in cazul mecanicilor ce lucreaza la motor, acesta din urma sa fie lasat sa se raceasca pentru a nu afecta dispozitivul. Capacitatea bateriei poate sa varieze, insa valoarea medie este de 600 mAh, ceea ce asigura o autonomie mai mult decat suficienta, de peste 2 ore.

Tot ce iti trebuie

De asemenea, si pachetele sunt complete, astfel ca acestea contin dispozitivul, modulul WiFi, un cablu USB prin care imaginile sa poata fi transferate cu usurinta, dar si manualul de utilizare pentru a afla toate informatiile importante.

Preturi mici

Nu in ultimul rand, aceste camere iUni pot fi achizitionate la preturi accesibile pentru toate buzunarele. Cu alte cuvinte, dispozitivele incep de la 113 lei si sunt propuse o multime de optiuni pana la 930 de lei in cazul celor mai profesioniste modele. Asadar, in functie de nevoi si de frecventa cu care camerele pot fi folosite la iUni, cu siguranta, va putea fi luata cea mai inspirata decizie.

Leave a Comment