Si barbatii pot purta genti

April 23, 2018 0 Comments

Cel mai probabil vara reprezinta momentul ideal pentru reinventarea stilului vestimentar, intrucat aduce noi posibilitati, iar fiecare persoana va ajunge sa se simta grozav in pielea sa. Totusi, nicio tinuta nu este completa fara accesoriile adecvate, iar o geanta nu reprezinta o alegere inspirata numai in cazul femeilor, ci si al barbatilor. Acestea au fost integrate treptat in moda masculina intrucat sunt foarte practice, eficiente si aduc mai mult confort, motiv pentru care merita sa vezi oferta Wild Inga.

Pentru fiecare zi

Pentru a se alege geanta perfecta pentru viata de zi cu zi este important sa fie stabilite mai multe detalii, incepand de la ocupatie, pentru ca pe aceasta cale pot fi impuse anumite obiecte care nu au cum sa lipseasca. In cazul studentilor gentile trebuie sa fie suficient de spatioase pentru a tine cursuri, caiete, pixuri si nu numai, pe cand atunci cand lucrezi la un birou nevoile sunt ceva mai putin stricte. De asemenea, si locatia conteaza foarte mult, intrucat in anumite zone ale globului pot exista diferite surse de inspiratie, precum cele marine, montane si nu numai, motiv pentru care la Wild Inga intotdeauna se vor gasi modele care sa multumeasca pe toata lumea.

In acelasi timp, si nevoile difera de la o persoana la alta, ceea ce presupune ca unii barbati vor pastra acte, portofel, telefon, in timp ce altii au nevoie de haine de schimb, de mancare, diferite materiale sau unelte, ceea ce va influenta dimensiunile gentii alese. Bineinteles, conteaza si preferintele fiecaruia, intrucat unii vor putea alege gentile care se tin in mana, in timp ce altii se vor orienta catre cele de umar, iar gusturile nu se discuta.

Stil

Nu in ultimul rand, totul se limiteaza la stil, iar unii barbati vor prefera ceva mai elegant si modern, in timp ce altii se orienteaza catre optiunile clasice, cat mai comode. Asadar, cei care vor ca tinuta lor sa fie mai sofisticata, o pot completa cu o geanta din piele neagra sau maro, cu un design minimalist si care sa aiba cateva detalii metalice. In schimb, studentii se pot orienta catre un material textil sau catre piele naturala, cu imprimeuri variate si nenumarate buzunare pentru a putea gazdui toate obiectele necesare si care sa fie foarte practice. In acelasi timp, cine isi doreste sa atraga atentia prin tinuta sa, poate sa aleaga o geanta din piele intoarsa, fie din materiale textile luxoase, inchisa la culoare, dar cu mici puncte de culoare, care sa aduca detalii interesante si cateva aditii metalice care sa atraga atentia.

Asadar, cu siguranta merita sa vezi oferta Wild Inga intrucat aici vei descoperi gentile barbatesti de care ai nevoie, iar raportul calitate – pret este unul mai mult decat ideal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *