De ce am ales stickerele auto

April 17, 2018 0 Comments

Pentru a personaliza o masina sunt disponibile mai multe solutii, insa majoritatea sunt complexe, implica diferite riscuri, dar presupun si costuri ridicate, acestea fiind principalele motive pentru care sunt putini soferi care aleg sa isi customizeze autoturismele pe care le conduc. Totusi, oricine poate apela la firma ColantariDesign, unde sunt propuse nenumarate stickere auto ce au rolul de a infrumuseta si de a schimba aspectul oricarei masini, solutia fiind avantajoasa din mai multe motive.

Diferite optiuni

Aici se gasesc tot felul de variante de stickere si de dimensiuni diferite, de la cele mai mici care pot fi puse pe capacul de la rezervor, pana la cele care ocupa intreaga capota, cupola, portierele sau cele care se potrivesc pe spoilere sau luneta. Astfel, unele reprezinta niste mesaje amuzante, in timp ce altele pot fi litere chinezesti, desene tribale si nu numai, toate aflandu-se la numai cateva click-uri distanta.

Tarife accesibile

Poate ca principalul avantaj e reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar in comparatie cu oricare alta varianta de personalizare, aceasta implica tarife mult mai accesibile. Asadar, cu un buget de numai cateva sute de lei pot fi alese nenumarate stickere care sa fie folosite simultan, fie treptat, pentru a inlocui unul cu altul.

Usor de pus in practica

Un alt mare plus usurinta cu care se aplica stickerele pentru ca este de ajuns ca suprafata sa fie pregatita bine inainte, urmand ca mai apoi sa se lipeasca autocolantele. Cu alte cuvinte, pot fi de ajuns numai cateva minute in acest sens, iar in cazul celor mai mari stickere se poate apela la ajutorul unei alte persoane, astfel incat acestea sa se lipeasca in conditii optime, fara sa apara bulele de aer sau sa arate inestetic.

Pentru orice autoturism

Totodata, stickerele auto sunt ideale pentru toate tipurile de masini, indiferent de dimensiunile lor, de vopsea sau alte detalii, astfel ca se dovedesc a fi potrivite in orice conditie si aduc toata flexibilitatea de care au nevoie soferii atunci cand isi personalizeaza autoturismele.

Pe termen lung

Nu in ultimul rand, firma ColantariDesign propune stickere care se dovedesc a fi ideale pe termen lung, intrucat se folosesc doar autocolante de calitate, ceea ce presupune o durata de viata mai mult decat satisfacatoare. De asemenea, procedura este reversibila, ceea ce presupune ca oricand se poate reveni la situatia initiala, fara ca adezivul folosit sa lase urme pe vopsea sau sa o afecteze in vreun fel.

Cu alte cuvinte, cine este in cautarea unei variante foarte simple prin care sa isi personalizeze masina, astfel incat sa se deosebeasca de toate celelalte din trafic trebuie sa stie ca stickerele auto reprezinta o optiune foarte practica care merita luata in calcul in toate situatiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *