Servicii TV

April 14, 2018 0 Comments

– Buna ziua domnisoara, mi-au transmis colegii ca vreti sa renuntati la serviciile BOOM TV.
– Buna ziua, da, v-au informat bine. As vrea sa reziliez contractul.
– Imi puteti spune motivul va rog?
Atunci am inceput sa ma enervez, dar m-am abtinut.
– Motiv: Nu mai primesc factura de 3 luni, nici macar mesaj pe televizor. M-am saturat sa va sun in fiecare luna, chiar si din strainatate, si tot sa nu primesc factura.
– Dar domnisoara, stiti ca daca reziliati contractul trebuie sa platiti taxa de instalare si cite 4 euro x 12 luni pentru gratuitatea oferita in privinta celui de-al doilea receiver.
– Sigur, sunt constienta.
– Dar trebuie sa platiti si pachetul Sport primit cadou pentru 3 luni.
Atunci s-a dezlantuit bestia din mine. POFTIIIIIIIIIM!? Sa le platesc pentru ceva cadou? Unde s-a mai pomenit asta?
– Ok, eu mai stau un an asa dupa cum spune contractul, dar vreau in data exacta de 27 august 2011 sa veniti  sa va luati jucariile de la mine de acasa ca altfel zboara la gunoi!
– Deci pana la urma ramane sa platiti in continuare serviciile noastre pentru inca 12 luni?
– Domnle da aici suntem la spitalu de nebuni? Ce nu ati inteles din fraza mea anterioara?
– Voiam sa ma asigur ca sunteti hotarata…
– Asigurati-va voi ca angajati oameni competenti, nu imi faceti mie teste psihologice!
Sincer, incompetenti ca la BOOM eu nu am mai vazut. Si o stiu si ei, caci i-am instiintat, in nenumarat rinduri din ultimele 4 luni in care nu am primit factura.

Zice donsoara:
– Da doamna, va trimit chiar in acest moment o copie a facturii prin posta.
Au trecut 2 saptamani si ceva. Nu am primit nimic. Acum apare o banda albastra pe televizor unde scrie ca daca nu platesc, mi se taie serviciile. Sun iar azi la incompetentii secolului, domnule, cum vrei sa-ti platesc daca eu nu am factura?
In fine, povestea e lunga, discutii multe, telefoane, etc. Dar asa ne iubim noi, ei imi dau televiziune, eu le dau telefoane…
Azi, dupa ce am sunat ultima oara, dupa ce mi-am iesit iar din fire caci aia ma intrerupea de fiecare data, la final imi zice:
– Stiti despre oferta noastra cu…
– Poftiiiiiiim? Mai aveti tupeul sa-mi spuneti de oferte? Dupa ce vedeti ca s-a inregistrat cererea de reziliere? Va rog sa va pastrati ofertele si sa ma lasati pe mine in pace ca vreau sa scap cat mai curand posibil se BOOM.
Eh, eu am facut un rezumat. Dar oricum, m-am mai suparat si pe cei de la Orange uneori, si pe cei de la Coriolan cand au spus ca aurul s-a inrosit din cauza pielii mele (cred ca sunt vreun extraterestru cu piele acida), pe pitipoance de la magazine care au impresia ca am facut scoala impreuna…DAR… ca pe cei de la BOOM, niciodata. Astia au reusit sa ma faca sa fieb de nervi.
Auzi la ei, eu nu mai pot primi factura pe mail caci serverul lor nu poate trimite catre GMAIL.COM! Spuneti si voi motiv!!!