Suplimente de la femibion – suplimente sarcina

April 1, 2018 0 Comments

Cum trebuie sa se pregateasca orice gravida

O intrebare des intalnita in cazul femeilor insarcinate este daca chiar e necesara administrarea suplimentelor alimentare dedicate acestora, iar raspunsul in toate cazurile este da. Oricine poate alege suplimente de la Femibion care sunt bogate in nutrientii necesari pentru gravide si pentru bebelusul acestora, nutrienti care pot fi obtinuti din carne rosie, peste, produse lactate, legume cu frunze verzi, fructe si nu numai, insa nu in cantitatile recomandate. In plus, administrarea acestora ar trebui sa aiba loc incepand cu circa 4 luni inainte de concepere pentru ca organismul sa se adapteze si sa fie pregatit pentru schimbarile care urmeaza a avea loc.

Esential in anumite cazuri

Suplimentele pentru sarcina sunt si mai importante in cazul vegetarienilor sau celor care au intoleranta la lactoza, cei care au fumat sau consumat alcool in cantitati ridicate, fie cei care se confrunta cu diferite afectiuni ale sangelui. Mai mult, medicii recomanda administrarea acestora in cazul gravidelor cu gemeni sau tripleti intrucat nevoile sunt mult mai mari.

Acidul folic este esential

Acesta este important intrucat ajuta la prevenirea riscurilor defectelor in cazul bebelusilor si este important atat cu cateva luni inainte de conceptie, cat si in primele luni ale sarcinii. Se pare ca organismul absoarbe mai bine versiunea sintetica decat cea naturala a acidului folic preluat din alimentele consumate, acesta fiind motivul principal pentru care se recomanda administrarea suplimentelor.

Fierul este la fel de important

Nici importanta fierului nu trebuie omisa, pentru ca majoritatea viitoarelor mamici nu asimileaza aceasta minerala in cantitatile necesare, ceea ce duce la favorizarea mai multor probleme, astfel ca fierul scade riscul nasterilor premature sau a pierderii sarcinilor.

Calciul

Aceste suplimente de la Femibion contin si calciu care ajuta la dezvoltarea corecta a oaselor si dintilor bebelusilor, precum si a nervilor si muschilor, inclusiv inima, cantitatile recomandate fiind intre 100 si 200 de mg in fiecare zi.

Vitamina D

Organismul are nevoie de vitamina D pentru a ajuta la asimilarea tuturor nutrientilor si mineralelor, iar deficienta de vitamina D in momentul sarcinii poate duce la fracturi sau defecte ale bebelusilor. Mai mult, sunt evitate riscuri precum diabet sau alte complicatii.

Cand trebuie sa inceapa administrarea

Conform statisticilor, cele mai multe gravide nu constientizeaza ca sunt insarcinate decat in primele saptamani de sarcina, pe cand administrarea suplimentelor se recomanda incepand cu cateva luni inainte de concepere pentru ca organismul sa aiba timp sa se pregateasca. Cu aceasta ocazie sunt prevenite si greturile de dimineata specifice primelor saptamani de sarcina.

Asadar, Femibion 1 si Femibion 2 reprezinta o alegere inspirata pentru toate femeile care intentioneaza sa ramana insarcinate sau sunt deja, astfel incat ca urmatoarele luni sa se deruleze in cele mai bune conditii, iar cei mici sa aiba toate sansele de a pasi pe lume cu dreptul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *