Luna Cafe & Bistro te ajută să organizezi petrecerea ideală pentru micuțul tău

December 3, 2022 0 Comments

Pregătește-te din timp dacă vrei să organizezi cea mai bună petrecere de botez pentru copilul tău. Echipa Luna Cafe & Bistro se pliază cererilor, oferind în același timp, servicii excelente.  Atunci când planifici o nuntă, un botez sau un eveniment corporate, există o serie de factori cruciali de care trebuie să ții cont. Pentru că vrem să te concentrezi mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante și să te bucuri de fiecare moment, îți organizăm noi petrecerea și te ajutăm să reduci din tensiunea acumulată. 

Ne implicăm 100% chiar și atunci când vine vorba de cele mai mici detalii pentru ca totul să iasă perfect. Ne plac clienții mulțumiți și ne mândrim cu satisfacția unui eveniment bine pus la punct. Nu uita că businessul nostru lucrează cu tine și pentru tine. Tu iei deciziile, iar noi venim cu idei și completări pentru un eveniment memorabil. 

Diversitate culinară 

Stabilirea meniului pare a fi una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă clienții atunci când planifică un eveniment mai mare. Fă-ți petrecerea mai interesantă cu serviciile noastre. Prin urmare, Luna Cafe & Bistro ar putea fi un partener de afaceri potrivit pentru tine. Îți punem la dispoziție atât bufetul suedez, cât și meniurile individuale. Când vine vorba de mâncare, promovăm diversitatea, interacțiunea și dinamismul. 

Cei mai mulți recomandă meniul personalizat ca fiind cea mai bună alegere dacă te gândești să organizezi o nuntă cu mai mult de 100 de invitați, însă bufetul suedez rămâne una dintre cele mai îndrăgite variante occidentale de prezentare. Indiferent de preferințele tale, avem soluția ideală pentru orice tip de eveniment.  Nu uita că timpul de calitate îl petreci adesea lângă prieteni și familie. Alege să-i răsfeți, oferindu-le bucate tradiționale ca la carte sau preparate cu influențe exotice. 

Cheese bar, candy bar sau open bar?

Oamenii apreciază rafinamentul, motiv pentru care extravaganța culinară rămâne nelipsită din cadrul evenimentelor premium. Cheese barul, de exemplu, este considerat o nouă tendință în rândul petrecerilor de astăzi. Desigur, petrecerea micuțului tău va rămâne în amintirea tuturor dacă alegi să-ți tratezi invitații cu dulciuri de excepție și torturi la comandă. Cheesecake, chec de casă, tiramisu, căpșuni în ciocolată albă și neagră, fursecuri, mousse de ciocolată cu fructe și pădure, panna cotta, tu ce alegi? 

Poți cere oricând ofertă personalizată! Luna Cafe & Bistro îți oferă diverse sortimente de brânzeturi, băuturi rafinate și prăjituri pentru toate gusturile. Dacă ești în căutarea unui local pentru botez în București, sună din timp și fă o programare pentru anul ce urmează. Rezervă-ți restaurantul preferat și organizează cea mai tare petrecere pentru copilului tău! Cu peste un deceniu de activitate, profesionalismul echipei noastre este dovedit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *