Serviciile de montare folie auto îți fac maşina mai sigură, mai confortabilă, mai stilată

September 7, 2022 0 Comments

La ArtForCars, aplicarea foliilor auto se face strict de un personal avizat și reprezintă o modalitate convenabilă de a reda un aspect nou mașinii tale, fără să fie necesară utilizarea unui spray de vopsea complicat și potențial costisitor. Acest serviciu constă în acoperirea completă sau parțială a vehiculului cu o folie de vinil. În acest mod, mașina capătă o culoare sau un design diferit: poți obține un finisaj lucios, mat sau pur și simplu un strat de protecție.

Există trei mari etape: realizarea măsurătorilor precise în alegerea finisajelor și a elementelor grafice potrivite; imprimarea și laminarea foliei pentru a proteja vehiculul de abraziuni, zgârieturi și daune UV; aplicarea directă a foliei pe caroserie. Pentru persoanele neavizate, poate părea o muncă greoaie, însă rezultatul final nu va fi cel dorit de client dacă aceste etape nu sunt implementate corespunzător.   

Apelează direct la un tehnician calificat profesional. Echipa ArtForCars îți stă la dispoziție pentru o gamă largă de servicii, de la folieri auto București, la detailing interior și exterior, montare lumini ambientale, montare evacuare electronică THOR și multe altele. Ei sunt cei care vor putea să pregătească într-un mod corespunzător suprafața mașinii și să se asigure că stratul de plastic este tăiat perfect, astfel încât să se potrivească fiecărui panou.

Dacă nu ești încă convins de faptul că folia auto ar putea fi cea mai bună soluție pentru mașina ta, îndeplinește o serie de avantaje care te-ar putea interesa: este subțire și flexibilă, ceea ce îi permite să se conformeze frumos contururilor oricărui tip de vehicul. Cu toate că se aplică cu succes peste imperfecțiuni, trebuie să fii conștient de faptul că nu toate zgârieturile pot fi acoperite, în special așchiile de vopsea. Înainte de a cheltui bugetul pentru colantarea unui vehicul deteriorat sau ruginit, îți recomandăm să-l repari mai întâi.

Foliile auto oferă mai multe avantaje atunci când vine vorba de o schimbare totală de „look”. Spre deosebire de vopsirea chimică a vehiculului, orice design ai avea în minte, folia poate fi aplicată cu succes. Indiferent că vorbim despre un finisaj mat, strălucitor sau metalic, cu acest serviciu de detailing exterior poți scoate în evidență orice model.

ArtForCars te ajută să-ți îndeplinești obiectivele la timp. Aplicarea foliilor auto nu este doar o alternativă favorabilă vopsirii, ci reprezintă soluția ideală pentru persoanele care caută să ofere un design original mașinii. Dacă beneficiezi de servicii profesionale, îți poți transforma vehiculul în ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna, economisind timp și bani în același timp. Intră pe site-ul oficial și consultă gama de servicii auto. Cu toții avem nevoie de puțin răsfăț, iar mașina ar putea fi modalitatea perfectă prin care să-l obținem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *