Doar de pe Gheata24 poti cumpara 1 kg de gheata carbonica la un pret bun

August 13, 2022 0 Comments

Vrei să comanzi gheață carbonică, dar nu știi cât costă pe kilogram? Ei bine, toate informațiile de care ai nevoie le găsesti pe site-ul nostru, www.gheata24.ro. Poți fi sigur că vei avea la noi cele mai bune prețuri, chiar și pentru cantități mici precum un kilogram de gheață carbonică, iar oferta devine și mai bună pe măsură ce suma pe care o cumperi crește. Așadar, dacă vrei să știi cât costă gheața carbonică pe kilogram, un consultant din echipa noastră te poate ajuta cu gheata uscata pret.

Dar cum poți folosi gheața carbonică de la Gheata24 la un preț bun?

Gheața carbonică poate fi folosită pentru mai mult decât pentru a face fumul gros pe care îl vedem în timpul valsului de nuntă și la cele mai frumoase evenimente la care mergem. De asemenea, poate fi folosit pentru a vă asigura că alimentele perisabile sunt păstrate la temperatura potrivită în timpul transportului. De exemplu, funcționează excelent în industria chimică atunci când substanțele trebuie răcite. În unele situații, este util să poți îngheța sau răci rapid un material. Gheața carbonizată poate fi folosită pentru a încetini sau chiar a opri unele reacții chimice, deoarece este atât de rece.

smoke fog and dry ice glacial

Pe de altă parte, poate fi folosit și în industria alimentară pentru răcirea alimentelor. Gheața carbonică este folosită mai ales în fabricile care produc carne tocată și alte produse din carne pentru a le menține proaspete și la temperatura potrivită. Adăugând gheață înainte de tocare, nu numai că menține alimentele reci, dar oprește și creșterea bacteriilor, ceea ce face ca alimentele să dureze mai mult.

De asemenea, este interesant că gheața carbonică poate fi folosită pentru a îngheța conductele atunci când nu există nicio modalitate de a ajunge la supapa principală pentru a opri fluxul de apă. Apa din interiorul conductei poate fi înghețată, astfel încât poate fi tăiată sau fixată fără ca fluxul constant de apă să stea în cale.

In plus, este adesea folosită pentru a expedia mostre biologice (cum ar fi țesutul sau sângele) și produse biomedicale/farmaceutice care sunt sensibile la temperatură. Acesta este folosit foarte mult pentru ca raceste bine si o poate face de 4 ori mai putin decat costul mediu al refrigerarii mecanice in timpul transportului. Iată cât de util este și cum te poate economisi chiar și mulți bani. Dacă vrei sa comanzi orice cantitate de gheață carbonică la un preț bun, poti face acest lucru pe site-ul nostru și vei gasi non stop cele mai avantajoase oferte posibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *