Un set care îți garantează relaxarea și starea de bine

June 8, 2022 0 Comments

Fie că vrei să îți oferi câteva minute de relaxare la finalul unei săptămâni sau zile pline sau pur și simplu dacă îți dorești să te răsfeți cu o baie de aburi fierbinte și să scapi de tot stresul care te chinuie. În mod sigur, setul Spa Hamman al celor de la Legacy of Marocoo este soluția pentru tine, pentru că are în componența sa un ulei de argan, o mănușă exfoliantă, o mască de argilă neagră și desigur, un săpun Beldi. Inspirat din secretele clasicelor bai marocane setul îți oferă produsele perfecte pentru a simula o asemenea experiență chiar la tine acasă. Câteva minute în cadă te vor ajuta să îți cureți în profunzime pielea. În plus, îndepărtează bacteriile, îmbunătățesc fluxul respirator, elimină stresul și toxinele din organism și îți aduc multe alte beneficii de acest fel.

Cunoscut ca fiind un ritual tradițional de înfrumusețare și de punere în valoare a unei stări de calm constant, baia marocană este cea care are o putere incredibilă în ceea ce ține de șansa de a-ți reda sănătatea și de a-ți purifică organismul, atât pe plan extern, cât și pe plan intern. Nu numai că îți vei curăța pielea în cel mai eficient mod, dar îți poți purifica și simțurile, eliberându-te complet de toxinele adunate în corp.

În plină iarnă, o baie marocană este un adevărat răsfăț, mai ales pentru sănătatea ta. Și pentru că mulți dintre noi nu putem avea acces săptămânal la un asemenea ritual, cei de la Legacy of Morocco vin cu soluția ideală pentru noi. Spa Hamman este un pachet promoțional, conceput în cel mai practic mod, care va aduce în casa ta senzația unei băi marocane tradiționale.

Baia de aburi are o varietate de efecte terapeutice asupra reumatismului, afecțiunilor digestive, afecțiunilor respiratorii, afecțiunilor hepatobiliare, obezității, afecțiunilor metabolice, bolilor renale, dermatologice și ginecologice și vă va ajuta să vă puneți pe picioare mai rapid în timpul recuperării.

Ajutor neprețuit împotriva răcelii și gripei

Dacă vrei să ții departe de tine toate bolile sezoniere, atunci acest set poate fi soluția pe care o căutai. Căldura și aburul sunt excelente pentru curățarea profundă a căilor respiratorii, detoxifierea plămânilor și ameliorarea congestiei sinusurilor pentru a îmbunătăți și a facilita respirația, iar uleiul de argan care vine la pachet va contribui la hidratarea pielii.

Curăță în profunzime pielea

Aburul cald pătrunde cu ușurință în piele și induce treptat senzația de transpirație, precum și eliminarea toxinelor și impurităților din straturile cele mai profunde ale pielii. Pe măsură ce porii se deschid, pielea începe să respire și să se regenereze, accelerând procesul de îndepărtare a celulelor moarte. Corpul devine mai tonifiat și circulația sângelui se îmbunătățește semnificativ după o primă utilizarea a setului.

Ideal după o zi stresantă la locul de muncă

Aburul cald creat de baia fierbinte și de uleiurile utilizate de tine vor genera o stare de bine excelentă. Dacă mai adaugi la acest proces și muzica relaxantă, în mod sigur vei obține o stare de relaxare profundă. Vei fi copleșită de multitudinea senzații plăcute pe care le vei resimți și te asigurăm că toate grijile îți vor dispărea instant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *