Cauți lanț cu fluturi? Alege din oferta Rainbow Glam

June 5, 2022 0 Comments

Dacă ești în căutarea unui lănțișor cu pandantiv din fluture, intră pe Rainbow Glam și consultă colecția de bijuterii. Accesoriile au fost considerate întotdeauna podoabe de ornament, motiv pentru care nu ne putem întreba care este d efapt legătura între feminitate și bijuterii. În general, noi, oamenii, folosim bijuterii, ornamente, parfumuri și chiar cosmetice pentru stimulare și recompense emoționale.

Bijuteriile ne evidențiază doar frumusețea și eleganța?

Să ne amintim de momentul în care am primit în dar o bijuterie, indiferent că vorbim despre un inel, un colier sau o pereche de cercei. Cum ne-au făcut să ne simțim? Cu siguranță momentul ne-a înseninat ziua. Prin urmare, nu putem spune că bijuteriile sunt doar accesorii. Eleganța și complexitatea materialelor din care sunt făcute pur și simplu ne fac să simțim că suntem importanți, doriți și apreciați.

Cu alte cuvinte, bijuteriile ne arată că merităm lucruri bune și frumoase. Când suntem la serviciu, iar colegii nu rezonează cu ceea ce reprezinți ca persoană, când treci prin momente de stres sau observi că lucrurile nu stau chiar bine, sau dimpotrivă, ești în extaz total, este absolut necesar să ne reamintim că suntem utili și importanți.

Bijuteriile au reprezentat întotdeauna un simbol al frumuseții, iar prin simplul fapt că primim, dăruim și purtăm materiale semiprețioase ne dovedim încă o dată că merităm lucruri bune. În general, vrem să purtăm bijuteri prețioase, deoarece sunt construite ca să reziste în timp. Problema constă în felul următor: nu toți consideră că idee de bijuterie/podoabă trebuie să fie construite din materiale scumpe. Sentimentul de prețiozitate nu este este oferit de obiectul în sine, ci de ceea ce reprezintă pentru persoana respectivă.

Știați că bijuteriile au puterea de a ne schimba starea de spirit?

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt când îți spunem că bijuteriile au puterea să ne schimbe starea de spirit. Fă acest mic exercițiu. Imaginează-ți că mergi către cutia cu bijuterii, o deschizi, atingi primul obiect care îți este la îndemână și vei vedea cum o energie veselă te cuprinde. În zilele în care nu te simți în cea mai bună formă, ești supărată sau stresată, pune-ți cerceii preferați sau poartă colierul pe care l-ai primit de ziua ta. Uită-te în obligă și spune-ți că ești frumoasă. Vei vedea cum dinamica se schimbă.

Dacă îți plac bijuteriile, dar nu dispui de economii substanțiale pentru a achiziționa un obiect sofisticat dintr-un material prețios, intră pe site-ul nostru și comandă unul dintre lanțurile cu fluturi. Se spune că, dacă cel dintâi fluture văzut primăvara este alb, vei avea noroc tot anul, iar dacă ai ocazia să vezi doi fluturi albi zburând împreună, norocul se dublează. De asemenea, se crede că un fluture pătruns în casă aduce bucurii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *