Nu stii ce tip de pardoseala sa alegi pentru locuinta ta?

April 28, 2022 0 Comments

Alegerea variantei de pardoseala ideala in functie de natura spatiului in care se afla si de nevoile acestuia poate fi un proces foarte dificil, iar acest lucru se datoreaza varietatii de modele de pe piata. Prin urmare, pentru a va asigura ca luati cele mai bune decizii, trebuie sa intelegeti pe deplin caracteristicile specifice ale fiecarui model. Parchetul din vinil este considerat una dintre cele mai avantajoase variante, avand in vedere calitatea inalta oferita in schimbul unor costuri rentabile. Oricine poate comanda online pardoseli din vinil si obtine cele mai bune oferte de la Adfin.

Se deosebeste prin rezistenta crescuta la toate tipurile de uzura

Cea mai importanta calitate a pardoselilor din vinil este modul in care rezista amenintarilor externe precum impacturi puternice, zgarieturile, caldura, umiditatea si traficul intens. Avand in vedere acest lucru, este ideal pentru amenajarea tuturor spatiilor care necesita acest tip de pardoseala, de la propria casa pana la zone comerciale si chiar industriale.

Pretul este mai avantajos decat parchetul de tip clasic

Mai mult, avand in vedere ca lemnul masiv este inlocuit cu un amestec de nisip cuartos multistratificat, plastifianti sau variante de polietilena, costurile de productie sunt mult mai mici. Din acest motiv, in ciuda calitatii inalte a produsului finit, pretul de vanzare stabilit va fi mai mic, ceea ce face ca acest tip de pardoseala sa fie o optiune pe care multi sa o ia in calcul.

Este perfect pentru spatii mari

Avand in vedere raportul calitate-pret, podelele din vinil sunt ideale pentru amplasarea in spatii comerciale cu trafic intens. Sunt un model care nu prezinta cu greu urme de uzura si, prin urmare, isi pastreaza aspectul placut mult timp.

Prin urmare, acest tip de pardoseala va indeplini cu succes cerintele functionale si estetice. Combina cu succes elementele clasice cu tehnologia moderna pentru a crea o versiune unica si atractiva, care confera eleganta si gust fiecarui spatiu in care se afla.

De ce sa alegeti sa cumparati de la Adfin?

Compania a reusit sa capete o prezenta semnificativa pe piata datorita unor aspecte fundamentale care ii domina activitatile, iar profesionalismul este unul dintre punctele sale forte. Avand in vedere ca este o companie care opereaza pe segmentul mediu si lux, pe langa calitatea produselor oferite, serviciile oferite trebuie sa respecte aceleasi standarde.

Experienta vasta in domeniu

Specialistii de la Adfin sunt cunoscuti pentru faptul ca de peste 21 de ani ofera servicii de calitate in domeniu, timp in care au reusit sa-si construiasca o buna reputatie in randul clientilor obisnuiti si potentiali.

Cooperati cu distribuitori cunoscuti

Furnizorul responsabil cu fabricarea pardoselilor din vinil nu numai ca se impune ca lider de piata, dar se reflecta perfect in calitatea oferita, motiv pentru care oricine poate profita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *