Nobileo vă prezintă apartamente de vânzare în zona Dorobanți

March 9, 2022 0 Comments

Foarte multe cupluri aflate la început de drum își doresc ca imediat după nuntă să-și cumpere un loc care să fie al lor, iar, de regulă, încep să caute apartamente de vânzare în Dorobanți sau în orice alte zone liniștite din București sau din proximitate. Prin urmare, dacă și tu te afli în aceeași situație și vrei să ai parte de un apartament pe care să-l amenajezi exact așa cum îți place, Nobileo te ajută să-ți duci la îndeplinire obiectivul. Alege din cele mai atractive oferte pentru tine și vino să vezi unul din apartamentele noaste aflate la vânzare oricând dorești. Vă oferim consultanță pe tot parcursul procesului, așa că, nu trebuie să vă faceți niciun fel de griji, pentru că nu sunteți singuri în această misiune.

În altă ordine de idei, Nordis vă propune spre vânzare un apartament cochet de 2 camere, localizat la etajul 4 al unui imobil din zona rezidențială Dorobanți, la câteva minute de Piața Dorobanți. Imobilul a fost construit în anul 1998, beneficiază de curte, grădină, lift și pază. Astfel, vorbim despre un sistem de securitate sigur și nu veți mai sta cu griji în situația în care plecați de acasă. În permanență cineva legitimează persoanele care intră și ies din imobil, tocmai pentru a spori securitatea.

Apartamentul, complet mobilat si utilat, are suprafață totală de 99,68 mp, din care 82 mp sunt utili interiori și 18 mp terasele. Compartimentarea este semidecomandată, spațiul interior este împărțit într-un hol generos, living de 27.22 mp, bucătărie închisă de 19.92 mp, dormitor de 26.35 mp, baie matrimonială și toaletă de serviciu, 2 terase cu suprafețe de 10 mp, respectiv 8 mp.
Acest apartament este foarte bine luminat de sursele naturale și beneficiază de o vedere deosebită către orașul care nu doarme niciodată și care vă surprinde zi de zi cu peisaje tot mai speciale.

În altă ordine de idei, în parcarea subterană a imobilului aveți la dispoziție un loc de parcare și o boxă pentru depozitare. De aici rezultă că nu trebuie să vă mai înghesuiți toate lucrurile prin casă pe unde este cu putință, pentru că aici aveți posibilitatea de a vă depozita lucrurile de care nu aveți nevoe în fiecare zi.

Totodată, la parterul clădirii se află o grădină în folosință comună cu locatarii blocului. De altfel, imobilul are doar 10 apartamente, ceea ce înseamnă că nu va fi prea multă aglomerație în bloc.

Locația apartamentului este excelentă, centrală, fiind situat într-o zonă foarte liniștită, iar în imediata vecinătate se află Piața Dorobanți, restaurante, magazine, școli, grădinițe, centre medicale și comerciale, centre spa, etc. Prin urmare, vă veți afla foarte aproape de toate instituțiile importante de care aveți nevoie zi de zi, fără să fie nevoie să mergeți neapărat cu mașina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *