The Witcher, jocul care a stârnit controverse în rândul gamerilor

January 8, 2022 0 Comments

The Witcher este o serie de jocuri de rol dezvoltată de CD Projekt Red și publicate de CD Projekt. Denumit Wiedmin în țara de proveniență, jocul a fost lansat în octombrie 2007 și se bazează pe seria intitulată cu același nume a romancierului polonez Andrzej Sapkowski.  În septembrie 2008, a fost lansată o ediție îmbunătățită a jocului, care a inclus editorul și încă două aventuri noi: modulul premium The Price of Neutrality și versiunea Side Effects.

Jocul a vândut 800.000 de exemplare la nivel global în primele zece luni de la lansare. The Witcher: Rise of the White Wolf, o versiune de consolă cu un motor și un sistem de luptă complet nou, urma să fie lansată în toamna anului 2009, dar producția a fost oprită pe termen nelimitat ceva mai târziu în același an. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acțiunea jocului, The Witcher urmărește povestea lui Geralt din Rivia, un vrăjitor care vânează monștri, folosindu-și puterile supranaturale.

Având în vedere că firul narativ se desfășoară într-un univers medieval fictiv, jocul implementează imagini detaliate și dezvăluie descrieri captivante. În diferite faze ale zilei, lumină naturală este modificată în mod realist, iar tranzițiile de zi și de noapte servesc la îmbogățirea atmosferei jocului. Vremea se poate schimba dinamic de la o burniță ușoară la o ploaie întunecată, furtunoasă, însoțită de tunete și fulgere.

The Witcher este un joc excepțional, însă serialul lansat anul trecut, dar care a continuă cu un al sezon luna aceasta, pare să fi atras atenția tuturor. Singurul lucru care nu mi-a plăcut la povestea expusă în serial comparativ cu cea din joc este relația părinte-copil dintre Geralt, Yennefer și Ciri care nu a fost surprinsă îndeajuns. Dacă vreți să aflați mai multe detalii și păreri vehiculate pe platformele de gaming, accesați thegames.ro. Site-ul poate fi o sursă de care ai nevoie pentru a te pune în contact cu ultimele noutăți din universul jocurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *