Află prețul unui certificat OHSAS 18001 de la 4Consulting

October 4, 2021 0 Comments

Există mai multe beneficii în urma implementării Sistemului de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale (OHSAS). De ce? Pentru că toți dorim să fim administratori demni și să lucrăm într-un mediu în care am făcut o muncă responsabilă, aceea de a sprijini un loc de muncă sigur și sănătos. Se poate afirma că OHSAS 18001 servește ca principiu de funcționare și, totodată, ca un reminder care ne spune că este datoria fiecăruia dintre noi este să susținem și să încurajăm un loc de muncă sigur și sănătos prin prevenirea accidentelor, prevenirea bolilor și reducerea pericolelor.

Nu doar dorim să ne protejăm angajații la locul de muncă, dar vrem să ne îmbunătățim performanța în materie de sănătate și siguranță ca organizație. Puteți realiza acest lucru făcând totul mult mai eficient și cu controale mai bune, deoarece vă veți gândi și planifica sistematic acțiunile.

Un beneficiu important este că vă veți putea menține și îmbunătăți poziția pe piață, deoarece din ce în ce mai mulți clienți și țări devin conștienți de sănătate și siguranță și încep să ceară ca furnizorii și companiile să demonstreze un angajament solid pentru sănătate și siguranță. Dovada și angajamentul sunt reflectate în certificarea OHSAS 18001 a sistemului dumneavoastră de management.

Dat fiind faptul că cererea a devenit atât de mare, la 4Consulting ne dorim să putem onora cât mai multe firme, furnizând certificat OHSAS 18001 la un preț cât mai avantajos pentru orice companie care ne solicită serviciile.

Multe organizații decid să implementeze OHSAS 18001 și să obțină înregistrarea, deoarece asigură angajații, clienții, acționarii, furnizorii, autoritățile de reglementare și comunitatea în general că, de fapt, compania are un sistem de management al sănătății și securității în muncă recunoscut la nivel internațional. O organizație cu un sistem eficient de sănătate și siguranță va avea, de obicei, locuri de muncă mai sigure și mai serioase, va respecta reglementările și va îndeplini așteptările clienților mai bine decât o organizație care nu are un OHSAS eficient. În plus, multe organizații solicită furnizorilor lor să aibă certificare OHSAS 18001.

Astfel, dacă vă aflați în situația în care doriți să obțineți un certificat OHSAS 18001 la un preț cât mai rezonabil, la 4Consulting avem cele mai bune oferte pentru voi. În plus, dacă sunteți la început de drum într-o afacere, dar faceți o treabă excelentă și considerați că îndepliniți condițiile unei astfel de certificări, la 4Consulting puteți obține în doar câteva zile un certificat OHSAS 18001 la preț foarte convenabil pentru dumneavoastră.

Până la urmă, un certificat OHSAS la preț bun nu doar că vă ajută să vă conturați o imagine generală foarte eficientă, ci îi poate convinge pe următorii angajați că vor ajunge într-un mediu în care principiile de funcționare sunt ferm respectate și drepturile le sunt respectate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *