Alege servicii DDD Expert pentru rezultate imediate și profesionalism

October 4, 2021 0 Comments

Sănătatea noastră este cel mai de preț lucru care contează, motiv pentru care vă oferim servicii DDD la cel mai înalt nivel de performanță. Astfel, în contextul în care încă mai vorbim despre existența acestui virus ucigaș, dezinfecția și serviciile DDD rămân în continuare importante. Serviciul nostru de dezinfecție pentru controlul germenilor folosește un produs puternic, aprobat, și dovedit că dezinfectează suprafețele, eliminând microorganismele care provoacă boli infecțioase și protejându-te de boli grave.

Cum funcționează serviciile noastre de dezinfecție?

Serviciile noastre de dezinfecție utilizează un produs care este un dezinfectant concentrat, și virucid. Astfel, acesta elimină o mare varietate de viruși, bacterii și ciuperci, ferindu-vă de bolile periculoase pe care le provoacă. Produsul nostru este conceput pentru a lucra pe suprafețe dure, cum ar fi plasticul, metalul, sticla, oțelul inoxidabil și alte materiale care sunt comune în locuințe și spații de afaceri. Pe lângă dezinfectare, elimină și mirosurile neplăcute  și zonele afectate de bacteriile care le provoacă, lăsând în urmă un miros ușor de citrice în loc de un miros chimic deranjant. În calitate de profesioniști, știm unde și cât de mult să aplicăm cu echipamentul corect. Serviciul nostru de control al germenilor poate fi un serviciu unic sau putem veni săptămânal, în funcție de nevoile pe care le aveți.

Deratizare, dezinsectie, dezinfectie (DDD)

Tratamentele noastre de dezinfecție pot ucide coronavirusul la suprafață?

Ei bine, răspunsul nostru pozitiv, pentru că serviciile DDD Expert va elimina SARS-CoV-2, virusul care a dat nașterii pandemiei pe care o traversăm. Virusul este atât de nou, încât se știe că numai două categorii de produse sunt eficiente împotriva acestuia: cele care fac parte din programul de agenți patogeni și cele pe care EPA le dovedește eficace împotriva coronavirusului uman.  De asemenea, ne străduim să vă ajutăm ori de câte ori este posibil, motiv pentru care serviciul nostru de control este conceput pentru a acoperi toate locațiile. Putem deservi toate zonele comune, cum ar fi holuri, lifturi, restaurante, școli, instituții publice etc.

Ca măsuri de protecție, pentru a ne proteja în mod corespunzător clienții, precum și angajații noștri,  toți specialiștii noștri sunt echipați cu echipamente de protecție personală, inclusiv mănuși, mască și ochelari, care sunt purtate în timpul serviciilor DDD. Toate echipamentele sunt igienizate zilnic și aruncăm tot ceea ce folosim odată ce lucrarea este finalizată, eliminând riscul de contaminare încrucișată. Când alegeți DDD Expert, vă puteți simți sigur că alegeți o companie care ia în calcul toate măsurile de precauție posibile.

Așadar, optați cu încredere pentru serviciile DDD oferite de firma noastră, indiferent de ce ați avea nevoie, pentru că noi ne vom strădui mereu să vă rezolvăm toate problemele specifice cu care vă confruntați. Echipa DDD Expert este acolo pentru dumneavoastră atunci când este necesar. Contează pe noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *