Evidențiază-ți brandul cu Ajutorul Agrafa Print!

September 4, 2021 0 Comments

Agrafa Print este o companie căreia i-a fost predestinat succesul încă dinainte să apară într-o formă concretă. La început a existat Speed Promotions, firmă specializată pe grafică și producție publicitară. Mai târziu, datorită numărului colosal de clienți și solicitări, a fost necesară crearea unui departament distinct care să aibă în vedere strict producerea și distribuirea de materiale tipărite. Din acest departament s-a impus conturarea unei mărci proprii, intuindu-se deja oportunitatea de a pune bazele unei companii cu potențial imens pe piața publicitară și nu numai. Această poveste, dublată de calitatea impresionantă a produselor și colaborarea eficientă cu toți clienții avuți de-a lungul timpului, face ca astăzi agrafa Print să fie una dintre cele mai prestigioase tipografii București.

Notesuri magnetice

Investiții și dezvoltare neîncetate

Încă de la început ne-am dorit să le putem furniza clienților operațiuni de printare pe orice material sau obiect, fără a întâmpina obstacole de natură tehnologică sau profesională. Astfel că, ne-ama angajat să investim constant în vederea dotării atelierelor cu cele mai moderne și inovatoare tehnologii, în așa fel încât să ne asigurăm că indiferent de complexitatea lucrării pe care și-o dorește un potențial client, noi reușim să o îndeplinim cu brio. Mai mult, am dezvoltata și o echipă de specialiști, având în vedere atât necesitățile tehnologice, cât și cele creative. Așadar, fiecare dintre membrii acestora beneficiază de cursuri de instruire și perfecționare periodice, pe paliere specifice, pentru ca în combinație cu tehnologia de care dispunem, să reușim să livrăm cele mai creative, inovatoare, originale și atractive produse promoționale și tipărituri personalizate.

Opțiuni nelimitate de imprimare

Date fiind pasiunea și dedicarea pentru materialele tipărite, Agrafa Print și-a dezvoltat constat portofoliul de produse, odată cu fiecare propunere nouă venită din partea unui client. Astfel că, în prezent, nu există material sau obiect care să nu poată fi supus proceselor de personalizare implementate de firma noastră. Acum am dezvoltat cataloage online cu ajutorul cărora clienții să poată identifica acele obiecte sau materiale personalizabile care ar putea funcționa cel mai bine pentru brandul loc. Cu toate acestea, nu eliminăm situația în care, în continuare, clientul poate propune o altă variantă, distinctă de cele deja existente în catalog, pe care, după onorare, să o putem adăuga de asemenea în catalog pentru viitoare posibile solicitări.

Disponibilitate fără margini

Pe noi și serviciile noastre ne puteți contacta de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00 sau online, unde să ne detaliați dorințele și ideile pe care le-ați prefațat cu privire la viitoarea noastră colaborare. Sau, dacă aveți posibilitatea, ne putem întâlni direct la sediu, în sectorul 2, București, unde să ne întâlnim și pe viitor pentru a derula cât mai eficient colaborarea prin schimb continuu de idei și păreri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *