Vezi haine care sa iti placa aici

February 7, 2021 0 Comments

Tricourile Xobstar pot fi adaptate oricarei situatii, fie ca este vorba de o adunare politica, o petrecere disco sau o uniforma de companie, versatilitatea tricoului nu necesita prea multe verificari. Tricourile de inalta calitate si la preturi rezonabile sunt imbracamintea de baza pentru multi oameni din intreaga lume. Cu toate acestea, nu toate tricourile sunt la fel. Tricourile Xobstar se diferentiaza prin unicitate, culoare, material, cusatura, modul de imbinare a elementelor si a textilelor si nu numai.

Calitate superioara

Tesaturile pentru tricouri sunt de obicei 100% bumbac sau un amestec de bumbac si fibre sintetice sau 100% poliester sau un amestec de fibre sintetice, bumbac si raion; Pentru tricourile mai subtiri si mai ieftine se foloseste un material de bumbac 80%, pentru tricourile mai groase se foloseste un amestec de bumbac si poliester; pentru tricouri mai drapate si mai costisitoare se foloseste o tesatura interlock; Spandexul de bumbac este folosit si pentru tricourile elastice.

Tesatura interconectata (tesatura dubla) este densa, durabila si nu se va infasura ca un tricou. Tesatura din jerseu este subtire si nu durabila. Deci, de unde stii daca sa folosesti o tesatura interblocata sau o tesatura tricotata simpla – vor exista doua seturi de bucle de tricotat in procesul de interblocare, in timp ce o tesatura tricotata are un singur set de bucle. Daca priviti cu atentie, tesatura interconectata va arata aproximativ la fel in fata si in spatele tesaturii, in timp ce partea din fata si din spate a tesaturii din jerseu vor arata diferit.

Designul unic

Designul tricourilor are uneori chiar prioritate fata de tipul de material sau orice alt tip, precum lucrarile de arta, textul amuzant, ghilimele etc. In primul rand, lucrurile de pe partea din fata a unui tricou te atrag de obicei si, daca te indragostesti de o piesa vestimentara, toate celelalte consideratii vor disparea. Cele mai comune stiluri de tricouri sunt gatul rotund si manecile scurte. Dar nu se opreste aici. Exista multe tipuri de tricouri si exista multe stiluri de purtat, inclusiv stivuirea mai multor tricouri una peste alta – acestea depind de tendintele actuale si de stilurile personale de moda, de aceea la Xobstar gasiti tot ce se poate purta.

Culoare si pret

Culoarea depinde de preferinta dumneavoatra  personala si de multi alti factori, cum ar fi cea mai buna combinatie de culori pe care le gasiti disponibile pe site, in functie de roata de culoare, cerinte etc.

De asemenea, pretul se adapteaza perfect nevoilor voastre si va ofera posibilitatea de a purta cele mai incitante tricouri, in orice situatie, la orice fel de eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *