Cum sună mașina ta? Află mai multe despre sistemul de evacuare THOR

October 6, 2022 0 Comments

Fără să deții prea multe elemente de cunoștință în domeniu, fiecare vehicul iese din fabrică cu un sistem de evacuare. Pe scurt, este un mecanism care modifică sunetul mașinii. În plus, poate oferi un efect acustic ceva mai „sport” fără instalarea unui amortizor cu flux direct sau alte modificări. Prin urmare, dacă vrei ca automobilul tău să devină un adevărat V8, intră pe artforcars.ro și anunță echipa că ai nevoie de o evacuare electronică THOR.

O carcasă metalică simplă care conține difuzoare puternice, un modul electric și o aplicație pentru smartphone îți transformă mașina într-un supercar cu sunet legendar. Mai mulți programatori, mecanici și ingineri de sunet au colaborat pentru testarea și integrarea sistemului de evacuare. Își reîmprospătează colecția de sunete în fiecare lună cu înregistrări live ale motoarelor binecunoscute. Obiectivul echipei THOR este să reproducă cu mai multă acuratețe sunetul evacuarilor sport de pe aceste supercaruri.

Cum funcționează aplicația?

Aplicația THOR poate fi descărcată din App Store sau Google Play. Vei avea acces la o flotă vastă de automobile și te vei bucura de sunete legendare direct din propria mașină. Folosind aplicația Thor și Bluetooth, poți, de asemenea, să alegi, să descărci, să testezi și să instalezi un „nou sunet de evacuare” online. Sistemul de evacuare electronică THOR reprezintă o companie specializată în soluții multimedia și confort auto care activează pe piața din România de peste unsprezece ani.

Mașinile de serie sunt concepute pentru a fi comercializate într-un număr cât mai mare, motiv pentru care nu vor fi niciodată adaptate în particular, special pentru tine. Partea bună în toată această ecuație este faptul că atelierele de detailing auto fac o treabă excelentă când vine vorba de introducerea sau cosmetizarea anumitor elemente.

Pe artforcars.ro prețurile sunt destul de accesibile, iar serviciile și materialele de o calitate ireproșabilă, astfel că orice modificare vrei să faci, avem pentru tine locul ideal chiar în București. Profită acum de reducerile de sezon și pregătește-ți mașina pentru lunile de iarnă. Confortul la volan este la fel de important precum verificările tehnice. Oriunde ai merge, știi că mașina ta face față cu brio oricărei provocări.

Servicii profesionale de instalare electronică THOR de la ArtForCars

Intră pe artforcars.ro și programează-te acum pentru servicii profesionale de detailing auto. Indiferent de nevoile mașinii tale, apelează doar la experți în domeniu. Echipa te ajută să-ți planifici fiecare vacanță, indiferent că vrei să mergi la munte sau pur și simplu să petreci mai mult timp departe de casă. Beneficiază acum de tot confortul în timp ce conduci. Solicită în luna octombrie lista de servicii și fii primul care primește un tuning auto. Decizia îți aparține în totalitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *