De ce iubim atât de mult produsele Apple?

January 8, 2022 0 Comments

În 2007, când Apple a introdus iPhone-ul, utilizatorii de iPod care utilizau deja iTunes au văzut ceva familiar și mult mai ușor de utilizat decât dispozitivele BlackBerry, Windows Mobile și Palm oferite la acea vreme. iTunes a fost elementul unui ecosistem care, în ultimii zece ani, a crescut semnificativ. Un an mai târziu, producătorul a lansat App Store, punând la dispoziția utilizatorilor tot mai multe aplicații și jocuri.

Apple a continuat să extindă acest ecosistem modificând modul în care produsele sale interacționau între ele, un exemplu fiind posibilitatea de a utiliza iMessage și FaceTime de pe un iPad. Ulterior, compania a introdus dispozitivele Mac, carea aveau o funcționalitate similară cu restul gadgeturilor din gamă. Cu cât produsele Apple au început să funcționeze mai bine împreună, cu atât dorința de ale folosi mai mult creștea.

Siri a fost lansat mai întâi pe iPhone și iPad, apoi mai târziu pe Mac, Apple TV și chiar pe Apple Watch. Indiferent unde te-ai afla, a devenit o voce familiară gată să răspundă la întrebările tale. Apple TV a evoluat de la un „hobby” la un adevărat dispozitiv de streaming acasă, cu propriul magazin de aplicații. Dacă aveți un iPhone sau iPad, toate fotografiile devin accesibile pe toate dispozitivele, chiar și pe televizorul din camera de zi, datorită aplicației Apple Photos.

Companiei i-a trebuit ani de zile să dezvolte un ecosistem de produse care se completează reciproc, astfel că orice concurent care vrea să depășească produsele Apple, are nevoie de mult timp ca să prindă din urmă tot ceea ce brandul a realizat până acum. Dacă vreți să aflați mai multe despre Apple și despre produsele sale recent lansate, accesați thetech.ro. Acolo veți găsi mai multe articole care explică pe larg motivele pentru care aceste dispozitive se bucură de o popularitate sporită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *