Timiditatea nu mai reprezintă un impediment cu ajutorul Studio Safir

September 5, 2021 0 Comments

Ai avut numeroase tentative sau gânduri despre cum ar fi să lucrezi într-un studio de videochat însă timiditatea și lisa de încredere în propriile forțe te-au ținut în loc? Ai bucuria de a afla că aceste aspecte nu reprezintă un obstacol în îndeplinirea visului tău și că le poți elimina cu ușurință dacă acorzi puțin efort în acest sens și oferi echipei Studio Safir posibilitatea de a te ajuta.

Descoperă-ți atuurile. Fii tu!

Fiecare persoană în parte deține un set de valori care să o facă să fie unică și atractivă în ochii celorlalți. Cel mai greu pas îl constituie însă descoperirea și conștientizarea lor. Fie că ai trăsături fizice speciale, fie că ai un discurs interesant, o cultură generală vastă sau anumite talente specifice, trebuie să te analizezi mai bine și să le exploatezi la maxim. O persoană frumoasă nu este doar o față frumoasă. Este un pachet complex între fizic, minte, suflet, personalitate. Iar în fiecare dintre noi, una sau mai multe dintre aceste dimensiuni se evidențiază. Trebuie doar să îți dai seama ce atuuri ai, cât de specială ești și să te pui în valoare. Echipa Studio Safir va sta întotdeauna în spatele tău și te va ajuta să te descoperi continuu, punându-ți în evidență acele caracteristici care te definesc.

Află câteva trucuri care să te facă să arăți mai bine în fața camerei

Există o serie de trucuri care fac pe oricine să arate de o mie de ori mai bine în fața camerei. Lumini, rezoluții, machiaj, unghiuri; vei învăța despre toate cu ajutorul echipei Studio Safir. O cameră de calitate va reda întotdeauna realitatea cât mai aproape de perfecțiune, în timp ce o cameră slab calitativ poate să denatureze imaginea și să o facă mai neplăcută.

De asemenea felul în care bate lumina și tonurile ei de culoare pot avea un impact semnificativ asupra felului în care arată chipul tău. Este important ca direcția luminii să vină direct din față, pentru a nu crea umbre inestetice și tonalitatea aleasă să fie în raport cu cea a pielii modelului.

În ceea ce privește machiajul există o serie de sfaturi generale care se aplică pentru o imagine cât mai plăcută. Camera tinde să șteargă anumite trăsături și de aceea ele trebuie evidențiate prin adăugarea de umbre și lumină în așa fel încât să scoate în evidență tot ce este mai frumos. De asemenea, baza tenului trebuie să fie cât mai mată, pentru a nu reflecta inestetic lumina. Și în ceea ce privește ochii și buzele, trebuie accentuate puțin mai mult decât în viața de zi cu zi, pentru a putea contura o imagine de ansamblu cât mai plăcută și armonioasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *