Apeleaza la servicii de imbalsamare de la specialisti

July 28, 2021 0 Comments

Procedurile pentru imbalsamare si cosmetizare sunt obligatorii de efectuat, iar In Memoriam dispune de astfel de servicii, care impiedica degradarea corpului, pastrand astfel infatisarea persoanei care a decedat pentru cat mai mult timp. De asemenea, echipa noastra este formata doar din oameni specialisti, care sunt calificati in astfel de proceduri, intrucat vei fi sigur de alegerea facuta. Ne poti contacta oricand pentru a afla mai multe informatii despre imbalsamarea cadavrelor si pentru a solicita acest tip de servicii, iar In Memoria vine in sprijinul clientilor cu cele mai optime solutii. Totodata, dispunem de un raport calitate-pret excelent, astfel ca nu trebuie sa cheltuiesti sume foarte mari de bani pentru a beneficia de astfel de servicii. Apeleaza la servicii pentru imbalsamare si cosmetizare si ai incredere in profesionistii nostri.

Imbalsamarea mortilor

Procedurile de imbalsamarea a mortului si de cosmetizare au ca scop conservarea corpului si pastrarea aspectului natural al decedatului pe perioada inmormantarii. Avand in vedere procedura, dar si substantele utilizate, efectul poate effect pentru o saptamana sau mai mult. De asemenea, la In Memoriam dispunem de persoane calificate si cu experienta vasta in efectuarea acestui serviciu, astfel ca oricine sa fie sigur de alegerea facuta deoarece cunoastem toate procedurile implicate, realizand operatiunile in conditii de siguranta cu privire la igiena. Totodata, trebuie sa cunosti faptul ca procedura de imbalsamare se face doar pe baza certificatului de constatare a decesului, iar in urma efectuarii acestui serviciu, se va intocmi un certificat de imbalsamare, cu ajutorul caruia vei putea beneficia de servicii de transport si depozitare a decedatului.

Serviciu funerar obligatoriu

Serviciile de imbalsamare si cosmetizare sunt obligatorii prin lege, intrucat cu acestea vei putea apela la transportul funerar pentru depunerea la biserica sau capela. Echipa noastra calificata si cu vasta experienta in domeniu iti poate oferi servicii de toaletare, imbalsamare si cosmetizare realizate in cele mai sigure conditii. De asemenea, toate procedurile sunt efectuate la cele mai inalte standarde de profesionalism.

Tehnici profesionale

Cu ajutorul tehnicilor profesionale de imbalsamare a decedatului vom obtine o mentinere pe perioada indelungata a infatisarii naturale a trupului, respectiv intarzierea putrefactiei, dar si protejarea cadavrului de insecte. Astfel ca acest serviciu este o solutie temporara pentru intarzierea putrefactiei, iar in functie de tipul de imbalsamare, durata poate fi mult mai indelungata. La In Memoriam toate procedurile sunt realizate intr-un mod corect, de catre personal calificat.

Apeleaza la noi non-stop

Daca ai nevoie de anumite recomandari sau sfaturi utile in cele mai grele clipe, nu ezita sa ne contactezi la orice ora deoarece echipa noastra este pregatita sa te ajute oricand. Contacteaza-ne atat prin mesaje, pe whatsapp, cat si prin telefon, iar noi iti vom raspunde foarte rapid cu cele mai optime solutii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *