Servicii de cazare de top, numai la Conacul Negoita

July 3, 2021 0 Comments

Alegerea unei destinatii de vacanta poate sa nu fie chiar cea mai simpla pentru tine, mai ales in situatia in care esti putin indecis unde vrei sa ajungi. Unii amici te-ar putea sfatui sa mergi la mare, ca doar e vara si toata lumea este la plaja. Totusi, noi te sfatuim sa lasi marea pentru mai tarziu, cand preturile de mai dezmortesc un pic odata cu venirea toamnei si hai intr-un mini-trip in Covasna.

Daca nu stii unde sa ajungi si te intrebi ce o fi de vazut aici, iti spunem noi. Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa intri pe pagina noastra, www.conaculnegoita.ro, iar aici vei vedea ca ai dat peste o minunatie de loc, pe care nu doar ca nu l-ai vazut pana acum, insa deja este urmatoare ta destinatie de vacanta.

sejur-munte-covasna

Asadar, Conacul Negoita, caci despre acest loc este vorba, te intampina cu cele mai bune oferte de vacanta, garantandu-ti servicii de top si o excursie de vis in plin sezon de vara. Alege sa te simti bine alaturi de prieteni sau de familie la noi si vei descoperi ca avem cum ce sa ne mandrim atunci cand vine vorba de satisfactia clientilor nostri.

Prin urmare, daca doresti sa ajungi la spa in Covasna, afla ca la Conacul Negoita te asteptam cu cele mai accesibile oferte la sedintele de spa. In plus, zona de SPA este una dintre preferatele oaspetilor.

Conacul Negoita ofera gratuit acces la sauna cu lemne (tip butoi) si ciubar (hot tub) cu sare de la Praid. Ce poate fi mai frumos? Si, in plus, te-ai gandit ca vei gasi spa in Covasna intr-un loc atat de special? Iata ca la Conacul Negoita totul este posibil, mai ales cand cererea este una mare.

Cat despre locatie, aceasta pune la dispozitia oaspetilor 6 camere foarte mari si primitoare, toate avand baie proprie, personalizate si accesorizate in tandem cu specificul conacului, renovate complet si mobilate cu piese din lemn masiv. Cu alte cuvinte, este o locatie in care domina aspectul rustic, care este imbinat cu o atmosfera moderna si primitoare. De asemenea, excelam la capitolul curatenie si ne place sa ii primim pe cei care aleg Conacul Negoita intr-un mediu impecabil, din toate punctele de vedere.

Asadar, daca iti doresti sa ajungi intr-un loc in care nu ai mai fost, in care vrei sa experimentezi o vacanta pe care sa o povestesti si nepotilor tai, alege Conacul Negoita. Am numit aceasta locatie ca fiind un spatiu destinat boierilor contemporani. Vino si tu intr-un weekend la noi si vei simti pe deplin ce inseamna ospitalitatea, serviciile de calitate si frumustetea unor locuri desprinse din povestile boierilor de altadata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *