Implanturile dentare – soluția pentru cei care își doresc un zâmbet perfect

June 21, 2021 0 Comments

Fiecare dintre noi își dorește un zâmbet puternic și sănătos. De foarte multe ori însă acest lucru este greu de obținut iar zâmbetul nostru devine unul dintre motivele pentru care ne pierdem complet încrederea și siguranța în noi. Astfel, o dentiție sănătoasă este un aspect pe care fiecare dintre noi ar trebui să-l urmărească că fiind unul esențial, mai ales din perspectiva faptului că acestea este esențial la o primă întâlnire. Totodată multe dintre aceste probleme dentare sunt cauzate de faptul că pacienții nu vin la dentist atunci când ar trebui. Durerile de dinți, imposibilitatea de a mușca așa cum trebuie și inestetica zâmbetului sunt doar unele dintre motivele pentru care trebuie să apelezi la un implant dentar ca soluție la problema pe care o ai.

Necesitatea unui implant dentar

De cele mai multe ori, nevoia unui aparat dentar apare în momentul în care ți-a căzut complet unul dintre dinți. Acest lucru se poate întâmpla din diverse motive, fiepentru că nu am îngrijit dinții așa cum ar fi trebuit, fie pentru că am avut un accident, în urma căruia dantura noastră a fost afectată. Necesitatea unui implant dentar este cum nu se poate mai evidentă. Astfel, este important de menționat că implanturile dentare nu țin cont de vârstă și pot fi purtate atât de tineri, cât și de bătrâni.

Intervenție lipsită de durere

Procedura de implantologie este una dintre cele mai puțin dureroase proceduri stomatologice și asta pentru că este aceasta se efectuează întotdeauna sub anestezie totală. Intervenția este una destul de meticuloasă și necesită atenție absolută, însă la final, te vei putea bucura de un zâmbet fantastic și îți vei recăpăta încrederea în tine. Mai mult decât atât, întreagă procedura pornește de la 45 de minute și poate dura până la câteva ore, însă acest lucru ține de numărul de implanturi pe care trebuie să le pui.  

Îmbunătățirea funcționalității danturii

Un implant dentar realizat corect  poate să aducă beneficii considerabile asupra mușcăturii tale pentru ca aceasta să își poată recăpăta toate capacitățile. Astfel, te vei putea bucura de toate alimentele care până acum îți erau interzise, iar viața ta se va îmbunătăți semnificativ.

Soluție mai puțin costisitoare pe termen lung

Un implant dentar poate părea o investiție mai mare în primă fază, însă, în timp, vei observa că a meritat acest efort financiar. La Stoma Urgent ai posibilitatea de a-ți pune un implant dentar cu doar 1000 de lei, aceasta fiind o ofertă unică în România. Totodată serviciile de acolo sunt de cea mai bună calitate, pentru ca fiecare persoană să se poată bucura de sănătatea unui zâmbet strălucitor. Nu în ultimul rând, aici te poți interesa de implant zirconiu preț pentru a avea garanția unui raport calitate – preț ideal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *