Profesioniștii din domeniul apei

June 4, 2021 0 Comments

Cauți oamenii potriviți și specializați cu certificare în domeniul tratării apei, dar și produse și tehnologii de ultimă generație în acest sens? Ești în locul potrivit deoarece echipa de la CVWater îți propune să accesezi oferta de produse disponibilă, tehnologiile moderne, dar și diverse informații foarte importante în legătură cu acest subiect. De asemenea, profesionalismul și expertiza noastră sunt principiile de bază din colaborările pe care le avem, astfel că dorim să oferim cele mai înalte standarde de calitate atât pentru produsele noastre, cât li pentru serviciile oferite. Indiferent dacă aducem în vedere segmentul rezidențial, industrial sau municipal, la CVWater vei regăsi cele mai optime și performante soluții.

Oferta noastră de echipamente

Unele dintre cele mai esențiale aspecte de care trebuie să ții cont în vederea achiziționării unor astfel de produse din domeniul apei constau în calitatea și performanța acestora, care la CVWater se regăsesc în totalitatea gamei de echipamente oferită. Dorim să satisfacem și cele mai complexe preferințe ale clienților noștri și să ne ridicăm peste nivelul așteptărilor. În acest sens, dispunem de o ofertă variată, unde poți regăsi produse, precum echipamente de tratare nămol, stații epurare alcool, pentru fermă sau vinificație, membrane ultrafiltrante, diverse filtre, stații de osmoză inversă și nu numai. În ceea ce privește stațiile de care dispunem, acestea pot fi cele de epurare, pentru potabilizare sau stații de tratare a apei de proces. Totodată, poți regăsi și diverse echipamente, de la cele de separare mecanică, la tratarea fizico-chimică, până la echipamente de sterilizare a apei.

Serviciile noastre

Dorim să fii mulțumit atât de produsele noastre, cât și de serviciile pe care le oferim, astfel că îți punem la dispoziție servicii de consultanță, de proiectare sau de montaj, respectiv instalare pentru întreaga gama de produse pe care o vei regăsi la noi. În acest sens, consultanța și proiectarea se poate realiza pentru stațiile de epurare municipale cu tehnologia MBR sau rezidențiale, industriale cu aplicații în fabricile care procesează carne și lapte. Avem în vedere și abatoarele, fabricile de biodiesel, conserve, vinificație sau de alcool. De asemenea, aducem în vedere și stațiile de potabilizare, modulare de tratare a apei de suprafață, producție de recipiente sau rezervoare metalice supraterane. Totodată, în ceea ce privește mentenanța, ne bazăm pe livrarea în siguranță a produselor și asigurăm montajul necesar în cazul în care se cere acest lucru.

Seriozitate și profesionalism

Echipa CVWater stă la dispoziție pe parcursul întregii durate de viață a echipamentelor, având în vedere serviciile de post-vânzare. De asemenea, putem asigura service pentru perioada de garanție și post-garanție pentru produsele achiziționate de la noi. În acest sens, echipa noastră se bazează doar pe promptitudine în realizarea intervențiilor, în cel mai scurt timp posibil de la solicitarea ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *