Descopera parcursul sarcinii

February 7, 2021 0 Comments

Clubul Bebelusilor iti este alaturi cu articole si informatii pretioase inca din momentul in care ai aflat ca vei deveni mamica, iar astfel vei deveni o mama informata si relaxata pentru bebelusul tau. Pe site-ul clubulbebelusilor.ro vei afla despre schimbarile ce apar atat la nivelul corpului tau, cat si in ceea ce priveste bebelusul in perioada sarcinii. Asadar, aceste informatii sunt disponibile pentru fiecare luna in parte, pana in momentul aparitei bebelusului. De asemenea, este important de mentionat faptul ca informatiile prezentate in acest articol sunt recomandari facultative si informative si nu au scopul de a inlocui recomandarile medicului specialist.

Calculator greutate sarcina util

Clubul Bebelusilor iti pune la dispozitie un calculator greutare sarcina util, ce are menirea de a te ajuta sa-ti estimezi  greutatea minima si maxima pe care o vei avea la finalul celor 40 de saptamani de sarcina. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci cateva date despre greutatea initiala, actuala, inaltime si saptamana de sarcina in care te afli. Desigur, ca este foarte important factorul ereditar, dar si stilul de viata pe care il adopti in perioada de sarcina. Este important de mentionat faptul ca acest instrument are un rol informational general, iar aceasta aplicatie nu are scopul de a inlocui informatiile si recomadarile primite de la medicul specialist ce iti monitorizeaza sarcina.

Pregatirea bagajului de maternitate

Pregatirea bagajului de maternitate trebuie sa fie avuta in vedere inca din luna a 7-a sarcinii, pentru a fi pregatita in cazul in care bebe se decide sa se nasca mai devreme. Parcurgand cu atentie informatiile disponibile pe Clubul Bebelusilor, in sectiunea „bagajul de maternitate” vei descoperi care este necesarul de lucururi pentru mama si bebe, dar si care sunt actele de care ai nevoie sa le detii la tine.  De asemenea, in cadrul articolelor prezentate in aceasta sectiune, vei afla si care sunt lucrurile pe care nu ai voie sa le introduci in bagajul de maternitate.

Nasterea – un subiect sensibil

Nasterea este intr-adevar un subiect sensibil pentru orice viitoare mamica, iar in acest fel, pentru a te informa cu privire la tipul de nastere, pe clubulbebelusilor.ro vei afla povesti ce relateaza experientele mamicilor ce au trecut prin acesta experienta deosebita, de a da viata unei fiinte umane. Asadar, citeste si descopera cum sa te pregatesti atat pentru nasterea naturala, cat si pentru cea prin cezariana. Toate sfaturile pe care le vei regasi pe acest blog te vor ajuta sa ai o nastere frumoasa, fara surprize neplacute.

Viata de cuplu dupa aparitia celui mic

Pentru ca bebe sa se dezvolte armonios, acesta are nevoie sa traiasca alaturi de o familie iubitoare, asadar, este foarte important ca viata de cuplu ca nu fie neglijata de niciunul dintre parteneri, pentru ca relatia de cuplu sa ramana la fel de placuta. Cu alte cuvinte, afla detalii pe clubulbebelusilor.ro cu privire la acest subiect si alege ca bebelusul tau sa creasca intr-o familie iubitoare si echilibrata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *