Auto Cobalcescu – dealerul multi-marca in care sa ai incredere

February 7, 2021 0 Comments

Auto Cobalcescu este un dealer multi-marca ce comercializeaza atat autoturisme noi, cat si autoturisme rulate. In ceea ce priveste autoturismele noi, acestea apartin unor branduri prestigiose, precum: Dacia, Renault, Nissan, MINI, BMW. De asemenea, este important de precizat faptul ca Auto Cobalcescu se situeaza in topul dealerilor din capitala si se remarca prin faptul ca ofera experiente la cel mai inalt nivel al standardului de calitate. Pana in acest moment, dealerul Auto Cobalcescu a comercializat 40000 de unuitati auto noi si 4000 de auto rulate, cu alte cuvinte acest dealer a facut foarte multi clienti fericiti, oferindu-le autoturisme calitative. Auto Cobalcescu ofera garantie atat pentru masinile noi, cat si pentru masinile rulate.

Totodata, Auto Cobalcescu pune la dispozitia clientior si masini rulate, intr-o stare foarte buna, verificate si accesibile din punct de vedere financiar. In ceea ce priveste vehiculele auto rulate, Auto Cobalcescu iti ofera posibilitatea de a economisi si de a beneficia de avantajele progamului de buy-back, asadar, afla chiar acum mai multe detalii despre acest program direct de pe site-ul autocobalcescu.ro sau contacteaza chiar acum specialistii Auto Cobalcescu.

Beneficiaza de servicii profesioniste

Pe langa serviciile de comercializare propriu-zisa ale autoturismelor, Auto Cobalcescu pune la dispozitia clientilor servicii de mecanica, caroserie, garantii, ITP, administrare service flote si solutii de finantare prin intermediul partenerilor.

Serviciile de mecanica, caroserie, ITP sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate, care cu siguranta te vor multumi pe deplin, deoarece masina ta va functiona si va arata impecabil. In ceea ce priveste serviciile de administrare service flote, acestea se adreseaza companiilor ce dispun de flote auto, iar prin intermediul acestor servicii personalizate, companiile se vor bucura de reparatia si intretinerea flotelor prin intermediul Key Account-urilor si a rampelor de service dedicate. De asemenea, Auto Cobalcescu iti ofera solutii de finantare prin intermediul partenerilor, iar astfel ai sansa de a decide ce fel de pachet de finantare este potrivit necesitatilor tale.

Solicita un test drive

Este recomandat ca inainte de a lua decizia de achizitie a masinii mult dorite sa ai in vedere efectuarea unui test drive, deoarece in urma acestuia iti vei da seama daca masina indeplineste conditiile principale pe care ti le doresti ca viitoarea ta masina sa le detina, fie ca este vorba de fiabilitate, siguranta, dotari si multe alte detalii. Asadar, tot ce iti ramane de facut este sa completezi formularul aflat in sectiunea „test drive” de pe site-ul autocobalcescu.ro, iar in cel mai scurt timp vei fi contactat de reprezentantii Auto Cobalcescu.

Aboneaza-te la newsletter

Daca iti doresti sa fii la curent cu ultimele noutati legate de ofertele Auto Cobalcescu, poti opta sa te abonezi chiar acum la newsletter. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci adresa de e-mail pe site-ul autocobalcescu.ro, iar in acest fel vei fi mereu la curent cu cele mai recente oferte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *