Consilierea parintilor – o practica tot mai des intalnita astazi

December 11, 2020 0 Comments

Consilierea parintilor putem spune ca a devenit o activitate desfasurata in majoritatea timpului de catre psihologi, terapeuti si life coaches, datorita nevoii tot mai des intalnita a parintilor de a fi siguri ca fac o treaba buna in ceea ce priveste cresterea copiilor lor.

Tot mai multi dintre parinti isi dau seama de lipsurile pe care le-au avut si parintii lor pe vremea cand au fost crescuti de catre acestia si, totodata, constientizeaza mai precis care sunt limitelele lor actuale. Din acest motiv doresc sa aiba parte de consiliere pentru parinti pentru a putea invata cum sa relationeze mai bine cu copiii lor si sa aiba, astfel, o relatie armonioasa in care sa fie atat prieteni cat si parinti.

Este un pas foarte important pentru noile generatii de parinti intrucat acestia isi dau seama ca nu au intotdeauna dreptate si ca s-ar putea sa aiba ei cateva socoteli nerezolvate care ii fac sa raspunda intr-o maniera pasiv agresiva sau sa fie prea duri ori prea permisivi, prea protectivi sau prea critici cu copilasii lor. Primul pas inspre a fi parinti mai buni este acela de a realiza si admite cand ceva nu merge. In acest mod, ei pun mai presus bunastarea intregii familii deasupra orgoliului.

Daca si tu simti ca ceva nu faci bine sau iti lipsesc anumite informatii care ar putea sa te ajute sa intelegi mai bine reactiile copilului tau si sa actionezi in cel mai apropriat mod, un curs pentru parinti tinut de cosilierul si life coachul Cristina Vasile poate ca este o alegere inspirata si potrivita pentru tine. Aceasta este specializata in consilierea parintilor, avand o experienta de peste 10 ani, in care a lucrat cu fel de fel de cazuri si a intampinat situatii foarte diferite.  

Daca iti doresti sa fii indrumat de catre dansa, poti solicita o planificare pentru consiliere parinti prin intermediul site-ului, telefonic sau pe adresa de mail. Vei fi contactat la scurt timp pentru a pune la cale un plan de bataie. Programarile sunt foarte flexibile, prin urmare cu siguranta veti ajunge sa colaborati in scurt timp si la ore accesibile pentru tine.

Totodata, printre serviciile oferite de consilierul Cristina Vasile vei regasi si un workshop pentru parinti prin care vei invata sa elimini situatiile in care te blochezi in timpul interactiunii cu copilul tau, sa fii mai tolerant cu tine si sa obtii o stare de echilibru, dar si alte lucruri care sunt extrem de importante pentru a reusi sa ai o relatie foarte buna cu cei mici.

Consilierea parintilor este extrem de importanta in zilele noastre intrucat lumea in care traim avanseaza cu o viteza careia nu tot timpul poti sa ii tii pasul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *