Cum iti poti salva afacerea in contextul blocajului economic

July 7, 2020 0 Comments

In contextul in care pandemia pare ca s-a instalat peste noapte in toata lumea, multi antreprenori s-au vazut a fi pusi in dificultate atunci cand trebuie sa isi gestioneze afacerile. Este nevoie de solutii de finantare eficiente, astfel ca e bine de stiut ca firmele se pot imprumuta de la Omnicredit.

Factoringul este o solutie eficienta

Societatile mici care ofera produse sau servicii cu factura la termen de plata au sanse mari ca la un moment sa aiba nevoie de incasarea mai rapida a banilor. Astfel, factoringul este acel proces prin care se cesioneaza creantele catre Omnicredit si prin care se pot incasa pe loc banii din facturi. Asadar, prin intermediul Omnicredit lichiditatile in lei si valuta se pot debloca din doar cateva click-uri, simplu si rapid. De asemenea, solutia este foarte buna pentru multe dintre firmele care se confrunta cu diferente mari de timp intre momentul platii furnizorilor si cel al incasarii facturilor. Printre principalele avantaje amintim de faptul ca solutia este foarte flexibila, rapida si nu reprezinta un credit, ci doar o modalitate foarte buna prin care se pot accelera incasarile.

Scontarea te poate ajuta mult

De asemenea, si scontarea este o alternativa prin care beneficiem de sprijin financiar in vederea combaterii efectelor negative a unei crize economice. Astfel, prin intermediul unei asemenea solutii financiare ai posibilitatea de incasare pe loc a biletelor la ordin si cec-urilor primitie de la clienti cu termen de plata in viitor. Trebuie doar sa le girezi catre Omnicredit, urmand ca acestea sa fie platite pe loc.

De saemenea, scontarea este o solutie financiara foarte rapida si simpla care este accesibila pentru toate societatile si principalul beneficiu este reprezentat chiar de usurinta cu care se obtine sprijinul. Poti rezolva totul din numai cateva click-uri, fiind mai simplu ca niciodata sa iti gestionezi activitatea, evitand problemele de natura financiara.

Microcreditarea este bine venita

Si microcreditarea este o alta solutie financiara pusa la dispozitie de Omnicredit care se dovedeste a fi avantajoasa intrucat iti ofera posibilitatea de a plati furnizori, facturi, de a achizitiona noi utilaje si per total de a te dezvolta.

Ce trebuie sa stii despre Omnicredit

Despre Omnicredit trebuie sa stii ca reprezinta prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania unde oamenii de afaceri au posibilitatea de a obtine sprijinul necesar pentru a-si putea derula activitatea asa cum se cuvine.

Potrivit pentru toate afacerile

Aceste solutii se dovedesc a fi ideale pentru toate afaceri din toate domeniile, de la firmele de distributie, la cele de transporturi, de marketing, de IT, spalatorii, saloane de infrumusetare, ateliere, fabrici si nu numai, astfel ca Omnicredit reprezinta locul ideal pentru toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *