Am dat telefonului meu o noua fata

February 12, 2019 0 Comments

Pentru ca telefonul joaca un rol atat de important in viata noastra, este de la sine inteles de ce avem nevoie de cele mai eficiente modele. In schimb, unele au fost atat de bine facute, incat chiar si cativa ani mai tarziu isi pastreaza performantele, motiv pentru care nu mai este justificata achizitionarea unui telefon nou. De exemplu, unul dintre cele mai populare modele a fost, inca de la lansare, iPhone 5S, acesta fiind foarte eficient chiar si aproape 6 ani dupa ce a fost lansat.

O problema comuna

Probabil ca una dintre cele mai comune probleme cu care ne putem confrunta cu telefonul nostru este spargerea ecranului. O simpla neatentie, un mic accident, nu se stie niciodata cand telefonul tau se va alege cu un display defect, motiv pentru care nu trebuie sa amani interventia pentru ca nu ai de ce. In plus, in timp se poate intampla ca touchscreen-ul sa nu mai functioneze in mod corespunzator si, cu siguranta, nu iti doresti ca telefonul sa te lase in cele mai nepotrivite momente.

Solutia o gasesti aici

Asadar, solutia o gasesti aici, pentru ca de pe magazinul PrestigeGSM poti cumpara display de iPhone 5S. Specialistii se pot ocupa si de inlocuirea ecranului pentru a scapa de aceasta grija, asa ca de fiecare data cand ajungi aici stii ca esti pe maini bune.

Nu ai nevoie de multi bani

De asemenea, nici nu mai trebuie sa amani procedura din motive financiare, pentru ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Un display OEM costa numai 150 de lei la PrestigeGSM, iar pentru unul original Apple trebuie sa platesti numai 220 de lei, asa ca merita sa te bucuri de un ecran nou pentru telefonul tau.

Procedura se pune in practica imediat

Unul dintre marile avantaje este reprezentat de faptul ca procedura se pune in practica in cel mai scurt timp, motiv pentru care nu trebuie sa iti dai programul peste cap si sa stai fara telefon. Numai 20 de minute sunt de ajuns in acest sens, astfel ca nu ai niciun motiv pentru care sa amani aceasta procedura.

Telefonul tau va fi ca nou

In plus, serviciile sunt de cea mai buna calitate, asa ca telefonul tau va fi ca nou intrucat simpla inlocuire a unui ecran spart poate sa faca o diferenta majora, asa ca e bine de stiut ca de pe magazinul PrestigeGSM poti cumpara display de iPhone 5S.

Pentru multe alte modele

In schimb, totul nu se limiteaza numai la telefoane Apple, ci se poate inlocui display-ul pentru nenumarate alte modele, de la Samsung, pana la Sony, Huawei sau Asus, de la cele mai populare, pana la cele mai putin cunoscute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *