Cuba, o experienta de neuitat

November 21, 2018 0 Comments

Ani de zile am planuit vacante care erau extrem de monotone. Adica, fiecare in parte exprima o monotonie cum rar iti poti imagina. Ajunsesem sa nu mai am nici un fel de tragere de inima atunci cand venea vorba de concediu. Fie ca era de iarna, vara sau in orice alt anotimp, concediul nu era acelasi lucru. Aceeasi rutina si aceleasi chestii de care stiam dinainte. Unde era aventura? Unde era acel ceva spectaculos? Ei, se pare ca el nu era.

Acest lucru a durat pana cum cateva saptamani cand am prins niste oferte last minute pentru Cuba. Bine, hai dati cu pietre in mine fiindca nu stiam de las minute. Da, nu sunt eu chiar foarte tanar si stiu ca nu este o scuza, dar chiar nu stiam. Insa, cred ca important este nu ca nu stiai, ci important este ca afli candva. Se spune ca mai bine mai tarziu decat niciodata. Asa cred si eu. Si mai cred ca acest proverb mi se aplica foarte bine. Cel putin in acest caz.

Asadar, dupa ce am descoperit ce minunatii pot aduce niste oferte last minute in Cuba nu am mai stat pe ganduri am luat biletul la oferta. Si sa stiti ca nu m-am bucurat in mod neaparat de oferta, ci de faptul ca faceam ceva spontan si imprevizibil. Si ca tot vorbim de imprevizibil, tot asa a fost si cazarea la hotelul Neptuno Triton. A fost o intampare ca m-am cazat acolo, insa am nimerit cat se poate de bine.Oameni de traba, servicii impecabile. Chiar recomand hotelul Neptuno Triton celor care merg in Cuba.

Da sa nu divaghez prea mult de la subiect. Pot spune ca aceasta oferta a fost ceea eu aveam nevoie. Adica, eu aveam nevoie de ceva fresh si care sa ma relaxeze intr-un mod cat se poate de bine. Atunci cand planifici totul parca nu mai este nici un fel de distractie. Totul este extrem de plictisitor si fara viata.

Insa acum pot spune ca chiar m-am distrat pe cinste si nu am avut un minut de odihna. Fiindca nu avea nimic programat totul a venit de la sine. Nu am avut un carnetel in care sa imi trec fiecare activitate. Chiar m-am saturat sa reec in agenda, ca la munca si sa notez tot ce se face. Acum sunt cu adevarat liber si pot sa fac orice lucru foarte spontan si fara prea mari eforuri.

Experienta mea in Cuba a fost una inedita si foarte ok. Cine nu a incercat pana acum recomand sa incerce ofertele de tip last minute. Este o chestie total noua care te scoate din rutina, te pune pe fuga si iti arata ca viata chiar merita traita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *