As vrea sa imi cresc site-ul

September 3, 2018 0 Comments

Avand in vedere ca orice organizatie este prezenta in ziua de azi si in mediul online, cei care se deosebesc sunt cei care au cel mai mult de castigat, iar in acest sens exista cateva solutii. Totusi, pentru obtinerea celor mai bune rezultate este de preferat sa se apeleze la specialisti care asigura cateva servicii importante, printre care si optimizare seo on page.

Mai prietenos cu motoarele de cautare

Inainte sa fie aplicate diferite metode SEO off page pentru promovarea unui site este important ca acesta sa fie prietenos cu utilizatorii si cu motoarele de cautare. Asadar, prima masura care poate fi luata este reprezentata de adaugarea de continut de calitate pe site, care sa nu fie numai bogat in cuvinte cheie, ci si informatiile conteaza mult pentru a fi cat mai interesante pentru cititori. Acestea difera de la un site la altul, insa atat timp cat multumesc utilizatorii isi indeplinesc scopul.

Trafic organic

Link buildung-ul este un proces mecanic care presupune ca aduce trafic organic, insa nu si in numarul necesar, motiv pentru care trebuie sa fie puse in practica diferite proceduri utile, care difera de la un caz la altul, iar pe aceasta cale vor fi obtinute cele mai bune rezultate. De asemenea, este bine cunoscut ca procedurile de optimizare SEO on page sunt mai eficiente decat cele off page pentru atragerea a mai mult trafic organic. Imaginile si videoclipurile trebuie sa fie optimizate pentru imbunatatirea paginilor proprii, fapt care nu numai ca atrage mai multi vizitatori direct din cautarile de pe Google, ci acestia vor putea veni si din imagini Google sau chiar videoclipuri Youtube. Acesta este un detaliu foarte simplu, dar eficient pe care cei mai multi il omit si poate sa se profite de pe urma sa.

Viteza paginii

Pentru ca traim in epoca vitezei, nimeni nu are rabdarea necesara sa astepte mai mult de cateva secunde pentru a ajunge pana la informatiile pe care le cauta, motiv pentru care orice pagina trebuie sa se incarce imediat. In acest sens pot fi aduse diferite imbunatatiri de care ar trebui sa tina cont oricine detine un site si care isi doreste ca acesta sa beneficieze de cat mai mult trafic.

Calitatea continutului

Pe langa viteza si toate celelalte amintite anterior, conteaza mult si calitatea continutului care trebuie sa fie unic, in caz contrar exista riscul unor penalizari care mai apoi sunt foarte dificil de depasit. Cu alte cuvinte, textul trebuie sa fie adaptat domeniului reprezentat si se poate aloca o atentie sporita tagurilor, descrierilor imaginilor si videoclipurilor, alaturi de multe altele, intrucat aceste mici detalii sunt cele care fac diferenta in toate cazurile, fiind ideal sa se profite de pe urma minusurilor competitorilor directi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *