Care sunt conditiile de lucru intr-o farmacie

July 22, 2018 0 Comments

Daca ti-ai dori sa schimbi locul de munca insa nu stii de unde sa incepi, poate ca ar trebui sa incerci la o farmacie, unde ai parte de conditii bune de lucru, salarii atractive, insa si experienta este necesara in majoritatea cazurilor. Apeleaza la Sensiblu la Retaillium pentru a vedea care sunt cele mai noi locuri de munca scoase la concurs in intreaga tara, platforma fiind ideala pentru toti cei care isi doresc o schimbare.

Sensiblu este unul dintre cele mai mari lanturi farmaceutice din Romania, avand o experienta bogata, de peste 20 de ani, iar in toata tara, mai precis in orasele cu peste 50.000 de locuitori se gasesc circa 500 de farmacii, unde lucreaza peste 3.000 de angajati. Asadar, daca si tu iti doresti sa te numeri printre acestia, atunci ai nimerit in locul cel bun.

Experienta conteaza

Mai mult ca in cazul altor joburi, experienta conteaza foarte mult, fiind importante studiile in domeniu, dar si abilitatile. Bineinteles, absolventii facultatii de Medicina si Farmacie vor avea prioritate intotdeauna, iar cine vrea sa se angajeze la Sensiblu la Retaillium are posibilitatea de a gasi cele mai noi locuri de munca in toate orasele. Cele mai multe posibilitati sunt in capitala, insa si alte mari orase dispun de cateva locuri de munca, fie ca vorbim de Timisoara, Cluj-Napoca sau Iasi.

Un CV imbatabil

Pentru a avea toate sansele de a fi angajat la Sensiblu ai nevoie de un CV imbatabil, care sa fie bine pus la punct, iar in acest sens exista o multime de detalii de care trebuie sa se tina cont. Pentru inceput, ar trebui sa fie alese informatiile relevante care sa fie incluse, pentru a nu fi nici prea incarcat, dar nici prea gol. Experienta trebuie mentionata, la fel si cele mai relevante abilitati, iar la Retaillium vei avea posibilitatea de editare a CV-ului, astfel incat acesta sa fie adaptat pentru fiecare pozitie pentru care vei aplica. Mai mult, pentru mai mult succes poti sa apelezi si la o scrisoare de intentie, care te poate aduce mai aproape de pozitia dorita.

Pregatiri pentru interviu

Pentru a te pregati pentru un interviu exista mai multe detalii care conteaza si, in primul rand, ar trebui sa afli tot ce se poate despre Sensiblu pentru a face o impresie cat mai buna, iar in acest sens vei putea apela la prieteni si cunostinte care au mai lucrat aici.

Pentru orice oras

Farmaciile Sensiblu sunt raspandite in toate orasele tarii, motiv pentru care este imposibil sa nu gasesti un loc de munca acolo unde te intereseaza, bineinteles, capitala sta cel mai bine la acest capitol, insa vei avea de unde sa alegi si in cadrul altor orase ale tarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *