Aleister Crowly si Cartea Legii VII

June 6, 2018 0 Comments

I.46. Nothing is a secret key of this law. Evreii il numesc sasezecisiunu; eu il numesc opt, optzeci, patrusute si optsprezece. (sau posibil patrusuteoptsprezece).
Primna propozitie are o formulare ambigua intrucat are doua sensuri. Prima: Nimic nu este o cheie secreta a acestei legi. A doua: Nimic, este o cheie secreta a acestei legi)
I.47. Dar ei au jumatatea. Unit(i, a, e) de catre arta ta astfel ca totul dispare.
I.48. Profetul meu este un nesabuit cu unu, unu, unu, al sau. Nu sunt ele Taurul (Bourul) si nici unul din ele ca la Carte?
I.49. Sunt abrogate toate ritualurile, toate incercarile, toate cuvintele si semnele. Ra-Hoor-Khuit si-a luat scaunul in Est la Echinoxiul Zeilor; Asar sa fie cu Isa, care de asemeni sunt unul. Dar ei nu sunt de mine. Asar sa fie adoratorul, Isa sa fie suferindul. Hoor in numele si splendoarea lui secrete este Stapanul initierilor.
Amintim ca echinoctiile (sunt doua) sunt momentele cand ziua si noaptea sunt egale. Ele sunt pe 21 Martie (de primavara) si 23 Septembrie (de toamna).
Asar este traducerea numelui lui Osiris. Dar in acelasi timp este un zeu-cal (cu origini arabe) in Palmyria, Siria actuala. Capitala este Damasc. Colonie a Imperiului Roman din care se trage Apollodor, arhitectul Romei. Sa ne amintim ca sarbatoarea calusarilor face referire la un zeu cal. Cei mai intelepti invatati ai panteonului grecesc au fost centaurii, jumatate-om, jumatate-cal. In traditia romaneasca, Fecioara Maria bleasteama calul din diferite cauze mostenite in folclor: mananca fanul cu care se incalzea Iisus, rumega continuu si da de gol in fata soldatilor unde se tainuiau si tot asa. Este foarte evident ca a fost o separare intre zeii vechi veniti pe Pamant. Aceasta separare o gasim in traditii. Eu nu cred ca Maica Domnului poate blestema, si mai ales calul, un animal. Si mai ales cand ea era Maica Domnului, nu mama orisicui !!! Ea putea spune simplu, Doamne, prefa-ma in stana de piatra sa nu ma prinda Traian si soldatii sai (se stie legenda Dochiei).
Isa, este numele arab al lui Iisus. Am spus ca Iisus este forma grecificata a numelui. Iata cum in carte sa spune ca Osiris si Iisus sunt unul. Le fel cu Ioan Botezatorul a fost Ilie.
Osiris era stapanul taramului de dedesubt. Sa nu uitam ca in cele 3 zile cand Iisus a fost mort, El a calatorit, de fapt, in Taramul de dedesubt pentru a scoate sufletele din Iad, a rascumpara legamantul lui Adam (caramida lui Adam).

Osiris, ca toti zeii importanti avea pielea verde-albastruie. La Vatican se afla un ansamblu statuar reprezentand Invierea lui Iisus si aducerea cu Sine din Iad a sufletelor vandute. Interesant este ca grupul statuar are culoarea verde -albastruie. Daca se priveste in ansamblu capul lui Iisus, poate avea chiar forma reptiliana. Si atunci ne intrebam ce culoare au reptilele daca nu verde-albastuie? Dar eu cred ca este doar o coincidenta!
I.50. Exista un cuvant de spus despre sarcina Hierofantica. Iata! Sunt trei incercari intr-una singura si poate fi data in trei moduri. Grosierul (brutul, densul) trebuie sa treaca prin foc; sfarsitul (formulare ambigua – sau artele, sau penitenta) sa fie incercat in intelect si elevatii alesi incercati in cel mai inalt (fel, ”loc”). Astfel aveti stea si stea, sistem si sistem; sa nu stie nimeni indeajuns despre altul (altceva).
Hierofant este interpretul misterelor sacre si a pricipiilor arcanelor (tarot).
I.51. Sunt patru porti pentru un singur palat; podeaua palatului este de argint si de aur; lapis lazuli si jasp sunt acolo; si toate parfumurile rare; iasomie si trandafir si emblemele mortii; sa patrunda (el) in cerc (viraj) sau simultan cele patru porti; sa stea pe podeaua palatului. Nu se va scufunda? Amn. Ho! Razboinicule, daca servitorul tau se scufunda? Dar sunt mijloace si mijloace. Prin urmare, fiti impozanti: imbracati-va toti in vestminte rafinate; mancati mancaruri bagate si beti vinuri dulci si vinuri care spumega. De asemeni, luati-va dorinta si umpleti-o de iubire cum doriti, cand, unde si cu cine doriti! Dar intotdeauna in numele meu (prin mine)!
In limba engleza damn inseamna blestem, injuratura, tradus in filme La naiba! Damnat inseamna inchis, pedepsit, blestemat.
A se vedea acelasi ho! Folosit de taranii romani drept comanda de oprire pentru cai, boi s.a.m.d.
Cele patru porti ale palatului pot fi gura, buricul, organul sexual, anusul. Vesmintele rafinate pare a fi un imbold spre a curatirea campurilor energetice.
I.52. Daca acest lucru nu este corect; daca veti confunda semnele-spatiu, spunand: Ei sunt unul; sau spunand Ei sunt mai multi (diferiti); daca ritualul nu va fi vreodata dedicate mie: atunci asteptati-va la judecatile groaznice ale lui Ra-Hoor-Khuit!
I.53. Aceasta trebuie sa regenereze lumea, mica lume sora mea, inima si limba mea, spre care am trimis acest sarut. De asemeni, o scribule si profetule, chiar daca vei fi dintre printi, nu trebuie sa fi alinat sau absolvit. Dar exataz si fericire a pamantului sa fie ale tale: intotdeauna pentru mine! Pentru mine!