M-am gandit sa cumpar un cadou inedit pentru fratele meu

May 3, 2018 0 Comments

Daca ai fost atras dintotdeauna de filmele cu spioni, acum ai posibilitatea de a cumpara nenumarate produse inspirate, care iti pot fi utile in diferite contexte. iUni reprezinta locul ideal catre care te poti orienta intrucat aici gama este suficient de variata pentru a indeplini cerintele tuturor. Asadar, alege de aici un spy camera iUni care se poate prezenta sub diferite forme, fiind ascunsa in obiecte din viata de zi cu zi, aparent obisnuite, care nu vor da de banuit celor din jur.

De exemplu, oricand poate fi ales ceasul cu camera spion iUni Spy GR10 care arata grozav si isi joaca rolul principalul, acela de a arata ora exacta, insa in acelasi timp dispune si de o camera de mici dimensiuni, care are chiar si posibilitatea de a filma in cursul noptii datorita functiei speciale Night Vision. Cu alte cuvinte, gadgetul poate fi folosit in toate conditiile, chiar si atunci cand posibilitatile nu sunt cele mai prietenoase. Mai mult, este incorporat si un microfon, ceea ce presupune ca pot fi inregistrate pe ascuns si discutii, insa nu trebuie omisa nici functia foto, prin care pot fi capturate imagini intr-un mod discret fara ca cei din jur sa realizeze.

Usor de folosit

Foarte intuitiv si usor de folosit, ceasul cu camera spion de la iUni este special conceput pentru a rezista si in conditii mai dificile, fiind rezistent la umezeala, motiv pentru care aduce toata flexibilitatea de care pot avea nevoie utilizatorii.

Mai multe functii

Asadar, functia principala a acestui spy camera iUni este de a inregistra audio – video intr-un mod foarte discret, iar cum camera este de o buna calitate, rezolutia filmarilor este Full HD, la 30 de cadre pe secunda. In acelasi timp, si fotografiile sunt grozave, avand rezolutia 4032 x 3024, dar poate fi accesata separat si functia reportofonului. Raza de actiune este de 1 metru, iar memoria poate fi suplimentata prin inserarea unui card microSD de pana la 32 GB. Autonomia bateriei este de circa o ora, motiv pentru care se recomanda ca ceasul sa fie reincarcat inainte de fiecare folosire.

Diferite forme

In schimb, magazinul iUni propune si nenumarate alte tipuri de camere spion, ascunse in diferite obiecte aparent obisnuite precum detectoare de fum, memorii USB, mouse-uri, sticle de apa, cravate, curele, cuiere, ceasuri de birou sau de perete, pixuri, oglinzi, nasturi si nu numai. Astfel, fara indoiala vei gasi dispozitivul care se pliaza perfect pe nevoile tale si vei fi pe deplin multumit de alegerea facuta.

Plaseaza o comanda

Nu in ultimul rand, e foarte usor sa descoperi toate produsele iUni avand in vedere ca acesta este un magazin online, astfel ca se fac economii de timp, iar preturile sunt pe masura, mult mai mici ca in magazinele obisnuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *