Nervi

April 10, 2018 0 Comments

De vreo doua zile laptopul meu merge ca naiba.
Mi-e mila si sila de el in acelasi timp. Ma enerveaza la culme sa-l vad cum se misca atat de greu … cum nu reuseste sa deschida nici un program (nici macar firefox) in mai putin de 3 minute. Din cauza lui injur la fiecare minut si ma stapanesc cu greu sa nu ma dau cu capul de pereti. (pentru ca spre deosebire de altii, prefer sa imi ranesc capul decat sa dau obiectul de pereti!).
Ma enerveaza ca nu stiu cat spatiu liber mai am, pentru ca nu stiu unde sa umblu ca sa aflu chestia asta.
Nu cred ca asta e cauza … Pur si simplu de cand am instalat winamp a inceput sa mearga ca un ….. Of, Doamne! Am bagat si o groaza de melodii in ultima vreme.

Poate peste 200, dar asta nu e un motiv! Nu poate fi un motiv! Si nici nu vreau sa dezinstalez winampu’ pentru ca imi place (mai nou) si vreau sa am si winamp si itunes! Si … offf!
Ala care are laptop si stie cat de mult ajungi sa iti iubesti laptopul, stie cat de groaznic ma simt! Simt ca-mi moare. Ce o sa fac eu fara el? Ce ma fac eu fara iubitul meu drag? Nu mai rade atata, daca nu stii cat de groaznic este sa vezi cum o chestie la care tii se distruge sub ochii tai. Fie ca e un laptop, fie ca e altceva, e groaznic! Iar eu am nevoie de laptopul asta, in mama lui de laptop!!