Putem sa ne ferim de problemele articulare

February 20, 2019 0 Comments

Artroza reprezintă o boală degenerativă a articulaţiilor care afectează in special persoanele în vârstă şi se caracterizeaza prin alterarea integrităţii cartilajului articular, cu apariţia unei reacţii hipertrofice a osului subcondral şi formare de osteofite, afectând şi structurile periarticulare cum ar fi ligamente, tendoane, muşchi.

Artroza este cea mai frecventă boală cronică articulară, fiind o cauză importantă de dizabilitate fizică fiind intalnita frecvent in cadrul bolilor cronice după afecţiunile ischemice cardiovasculare. Incidenţa artrozei creşte cu vârsta şi prezintă o frecvenţă mai mare la femei decât la bărbaţi.

Factorii care favorizeaza aparitia artrozei sunt înaintarea în vârstă, sexul, rasa, predispoziţia genetică, obezitatea, traumatisme, tulburări de aliniament articular, densitatea osoasă, boli metabolice.

Femeile au o prevalenţă mai scăzută decât bărbaţii înainte de 50 de ani, dar după această vârstă există o creştere majoră a riscului de artroză la femei. Prevalenţa gonartrozei şi artrozei mâinii este mai mare la femei decât la bărbaţi, în timp ce coxartroza este mai frecventă la bărbaţi. Incidenţa diferită după 50 de ani între sexe poate fi rezultatul deficienţei post-menopauză de estrogen.

Simptome ale artrozei

Artroza afectează cel mai frecvent genunchii, şoldurile, coloana vertebrală, picioarele şi mâinile putând fi simptomatică sau doar cu expresie radiologică. În artroză pot să apară următoarele simptome şi semne clinice:

Durerea este primul simptom şi cel predominant.Pacienţii descriu durere ce apare în timpul activităţilor zilnice şi se ameliorează în repaus, având caracter mecanic şi fiind meteo-dependentă. În perioadele de acutizare pacienţii pot acuza şi durere nocturnă.

Scăderea mobilităţiieste legată de incongruenţa suprafeţelor articulare, reducerea spaţiului articular.Ulterior apareimpotenţa funcţionalăsecundară anchilozelor în poziţii vicioase, pacienţii având probleme în desfăşurarea activităţilor zilnice.

Datorita cercetarilor clinice a fost descoperita formula inovativa Movial Plus, ale carei eficienta si siguranta au fost demonstrate prin administrarea acestuia atat sportivilor de performanta cat si celorlalti membrii ai clubului si remarcarea reducerii durerilor articulare in 21 de zile si cresterii mobilitatii in cateva luni.

Movial Plus se diferentiaza de alte produse existente pe piata prin efectul rapid privind reducerea durerilor articulare datoraat asocierii celor 4 principii active existente in formula patent: acidul hialuronic cu greutate moleculara mare, colagenul hidrolizat de tip II, extract de rodie si vitamina C care isi potenteaza reciproc actiunea, hranind si asigurand suport articulatiilor noastre.

Movial Plus beneficiaza de asemenea, de avizarea Institutului de Bioresurse Alimentare si Agentiei Nationale Anti-Doping, ca urmare ia movial plus daca ai artroza.

De asemenea, puteti afla mai multe informatii de aici:

https://www.doctormit.ro/videos/o-noua-solutie-la-indemana-pentru-artroza/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *