Despre somn. La cererea publicului

January 25, 2019 0 Comments

Un nene indian spunea ca meditatia exista pentru a invata cum e viata, iar somnul pentru a invata cum e moartea. Stiinta are si ea explicatiile ei, dar nu publice. Fereasca Dumnezeu sa afle publicul larg ce e cu somnul, caci se inchid casele de bilete.
Somnul este starea naturala a unei fiinte, fara puteri iesite din normalul social, prin care poate accede la Marea Lumina. Se zvoneste ca in timpul somnului Ingerul Pazitor al fiecarui om pleaca in alte dimensiuni pentru a culege diverse. Asadar, este foarte important sa ne curatam locul in care dormim, pentru ca ramanem fara gardian pe timpul adormirii. Aspecte importante ale somnului sunt visul, somnambulismul si decorporarea. Pentru aceasta se indeplinesc conditii fizice de confort, de adormire dar si de trezire.
S-ar fi demonstrat stiintific ca este cea mai eficienta tortura, privarea de somn, adica. Omul ar face orice pentru a se incarca cu Lumina, cu Energie. Aceasta este dovedita incredibil de bine de pustnici. Pustinicii se roaga continuu. N-am incercat niciodata experimentul asta, uite, il pun pe lista, si ca atare se incarca cu Lumina la maxim. Unii din ei dispar din aceasta dimensiune, calatoresc fizic prin alte lumi. Apara, dispar, unii din ei nici ei nu stiu ce se intampla.

Au instinctul, nu au educatia. Ei bine, acesti pustnici dorm circa o ora pe zi. O ORA! SI MANANCA CA ATARE! EI TRAIESC CU LUMINA. Corpurile lor fizice sufera transformare. La fel calugarii, au un sistem de viata militaresc, cu rugaciuni nocturne, cu somn scurt (mai ales pentru obtinerea clarvederii).
Societatea a reusit sa stabileasca si un cadran al somnului: 8 ore la copii, 6 ore la adulti. Veti vedea, copiii si batranii nu pot dormi mult, pentru ca ei sunt mai aproape de lumina decat un adult. Mai ales somnul de pranz la copii este incredibil de greu.
Intr-un mod ciudat, somnul este legat de uitare. Exista multiple exercitii pentru a intelege somnul, calatoriile de dincolo si dincoace de el.
Cele mai frecvente decorporari se intampla in timpul somnului, pentru ca functia creierului intra intr-o stare adanca. Cu cat mai adanca, cu atat calatoria mai departata. Unii o dau in coma pentru a putea face aceasta calatorie.
Cam asta este despre de ce dorm oamenii! Pentru final am pastrat o urare de noapte buna.
“Vise placute si puricii sa te pupe!”
P.S. Nu s-au gasit pretendenti prea multi pentru rubrica JOIA DE AUR! Zambesc.
P.P.S. De gandit asupra somnului indelungat al animalelor: HIBERNAREA! De gandit si asupra CRIOGENARII!