Am multe motive pentru care am ales GPL-ul

October 2, 2018 0 Comments

Daca esti de parere ca o instalatie GPL te va putea ajuta sa faci economii si reprezinta o solutie viabila pentru nevoile tale, atunci ai nimerit in locul potrivit pentru ca monteazagpl iti pune la dispozitie o gama foarte variata. Pe aceasta cale nu te mai intereseaza ca preturile carburantilor cresc considerabil de la o saptamana la alta si ca au atins pragul de 6 lei pe litru. Mai mult, nici nu ai grija motoarelor Diesel care urmeaza a fi interzise in diferite orase si tari, pentru ca aceasta este o optiune mult mai putin poluanta.

Nu costa mult

Se gasesc tot felul de modele, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, tariful mediu fiind de circa 500 de euro, fapt care presupune ca aceasta investitie se va amortiza in mai putin de 12 luni in cele mai multe dintre cazuri. Bineinteles, pentru performante superioare se pot alege instalatii GPL care sunt dedicate pentru un anumit autoturism si care nu sunt universale, iar preturile nu sunt cu mult mai mari.

Economisesti la fiecare drum parcurs

Bineinteles, principalul avantaj adus de aceste instalatii este reprezentat de economiile promise, iar asemenea performante nu mai pot fi atinse de nicio alta solutie. Autoturismele consuma la fel ca inainte, insa diferenta este pretul gazului petrolier lichefiat care este la jumatate fata de cel al benzinei sau motorinei, astfel ca aceasta este o solutie pe care merita sa o iei in calcul oricand.

Pentru orice masina

La MonteazaGPL gasesti instalatii pentru orice tip de masina, cele mai accesibile fin punct de vedere financiar fiind cele universale care, bineinteles, se potrivesc in toate cazurile. In schimb, daca iti doresti performante superioare te poti orienta catre o optiune dedicata, care sa fie pentru un anumit model de masina si un motor specific pentru eficienta maxima, asa ca merita sa vezi care sunt optiunile si posibilitatile.

Usor de instalat

De asemenea, aceste produse se instaleaza cu usurinta, fiind de ajuns cateva ore in acest sens, iar intretinerea nu va aduce niciodata batai de cap. Totusi, este important sa se apeleze la specialisti, iar la fiecare doi ani sistemele GPL trebuie verificate in service-uri acreditate, in caz contrar autoturismele nu au voie sa circule si soferii risca sanctiuni usturatoare daca nu respecta regulile.

Prelungirea duratei de viata a motorului

Un alt mare avantaj adus de aceste sisteme este reprezentat de faptul ca gazul petrolier lichefiat este mult mai curat in comparatie cu benzina si motorina, ceea ce presupune ca nu mai exista substante nocive care sa se depuna pe componentele motorului, astfel ca se prelungeste durata de viata a acestuia cu cativa ani. Asadar, vezi la MonteazaGPL care sunt solutiile ideale pentru nevoile tale, simplu si rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *