Piramida si cele 4 grade Celsius

September 11, 2018 0 Comments

Citisem cu ceva timp in urma ca piramidele din Egipt erau scufundate in apa. Apoi, au mai aparut niste piramide scudundate, cele din Japonia. Si, mergand mai departe, se gaseste ipoteza si ca in adancurile Triunghiului Bermudelor exista o mare piramida. In general, toate aceste lucruri au legatura cu crearea unui camp magnetic, generat de nu se stie ce forta, dar care se aplica fara nici un drept de replica.
Insa, pe langa campul generat, piramidele magnetizeaza si apa. Cam aici ar sta intretinerea vietii pe Pamant, in apa magnetizata. Nu stim inca cum si de unde vin valurile marilor si oceanelor. Sunt doar niste unde cu fel si fel de explicatii menite sa justifice o impotenta stiintifica ori poate nereusita in plan public, social. Aveam sa aflu de curand ca temperatura ideala la care se magnetizeaza apa este 4 grade Celsius.  Si m-am intrebat atunci cine si cum si-a dat seama de asta, si mai ales de ce ?! Apoi, o discutie fara aparenta importanta avea sa-mi confirme existenta izvoarelor de apa sarata pe fundul Marii Negre.

Si cine ar fi mai in masura sa-mi vorbeasca despre asta decat cineva care lucreaza pe o platforma petroliera in mijlocul marii? Explicatia a fost simpla. Izvoarele de apa dulce sunt de fapt si de drept termale, astfel incat pe suprafata fundului Marii Negre cu o TEMPERATURA CONSTANTA DE 4 GRADE CELSIUS, izvoarele pot “vietui”, asa cum sta uleiul in apa: separat.
Pai in felul asta lucrurile devin mult simple! Daca ne amintim ca in preajma Insulei Serpilor exista aceleasi anomalii ca in Triunghiul Bermudelor, disparitii, furtuni pornite brusc si incetate la fel, ceata subita si tot asa, intelegem ca exista o piramida si pe acolo, o piramida subacvatica. Si observam ca marile civilizatii si-au facut rostul in arealul piramidelor. Ori poate intreaga planeta este intretesuta de piramide pe care mai avem sa le scoatem la suprafata. Intelegem, de aici, ca ele sunt un fel de amplificator de energie, menite sa sustina viata.
Ne ramane sa analizam diferentele dintre temperaturi diferite ale apei magnetizata in interiorul unei piramide de apa!
Ad augusta per angusta!